Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MIYO

tiistai 17. huhtikuuta 2012

MIYO

Olen hiljattain saanut testaukseen ja tehdä muutenkin yhteistyötä uuden juuri kauppoihin rantautuneen meikkisarjan kanssa. MIYO:sta olette ehkä lukeneetkin muista kosmetiikkablogeista, se on suunnattu nuorille ja kannustaa heitä olemaan oma erilainen itsensä. Laaja sävyvalikoima kattaa tyylit shokkineonväreistä sähkönsiniseen diskoon ja herkkiin vaaleisiin sävyihin. Kosmetiikkasarja on brändätty aika tiukasti nuorille naisille kuten muutenkin meikkiosasto Seppälässä, jonne MIYO-sarja tulee myyntiin.


Tämän kevään valikoimaan kuuluu mm. Doll Face -sarja ihon pohjustusta varten, se kallistuu lookkin, jonka ideana on posliininen iho, nukkemaiset silmät ja purkkamaiset huulet. Posliinimaisen pohjustuksen saa kevyellä Fresh Face –meikkivoiteella ja samettisen pinnan saman sarjan puuterilla. Silmiin löytyvät kaikki perinteiset meikit. Kauniin kaartuvat ripsiä tarjoavat erilaiset ripsivärit, runsaspigmenttiset luomivärit avartavat katseen, nestemäinen Glam Eyes silmänrajaus takaa pysyvän ja voimakkaan rajauksen. Sarjasta löytyy myös suloisen karkkimaisia huulikiiltoja purkkamaisissa sävyissä.

Omaksi suosikikseni sarjasta nousi ehdottomasti MIYO:n laaja skaala kynsilakkoja, joita on kahdenmoisia. Perfume Drops -tuoksukynsilakoilla saa itsellensä trendikkään väriset kynnet, jotka lisäksi vielä tuoksuvat ihanille! Väri ja ja etenkin tuoksu säilyvät usean päivän ajan. Väreinä löytyy sarjasta oranssin, pinkin, vaaleansinisen, vihreän ja violetin sävyjä, tuoksuina appelsiini, vadelma, tropicana, papaija ja syreeni. Tuoksu tulee esiin tuotteen kuivuttua.Ylläolevissa kuvissa lempparini MIYO-sarjasta, eli juurikin ne kynsilakat ja huulikiillot. Nämä ovat olleet minulla eniten käytössä, sillä kynsilakkasävyjä ei ole koskaan liikaa ja voi, nuo huulikiiltosävyt ovat niin kovin suloisia! Lisää ottamiani kuvia löytyy MIYO:n virallisesta Facebookista, josta voi käydä tykkäämässä täällä!

Kaikki MIYO -tuotteet maksavat alle 5 €. MIYO Nailed It! –kynsilakat, Perfume Drops –tuoksulakat, Candy Gloss –huulikiillot ja OMG –luomivärit ovat saatavilla Seppälöistä kevään 2012 aikana. Onko joku jo kerennyt kokeilemaan?


Tunnisteet: , , ,

9 kommenttia:

17. huhtikuuta 2012 klo 3.40 , Blogger Donna kirjoitti...

Mä oon kuullu näistä, mut kerkesin unohtaa nää kyllä mut onneks bongasin tän nyt täältä. :D Ois tarkotus testata noita kynsilakkoja, kun niissä on aivan ihanii värei eikä todellakaa oo pahan hintasia :)

 
17. huhtikuuta 2012 klo 4.18 , Blogger Niina kirjoitti...

Tuollanen ihanan oranssi lakka lähti Seppälästä mukaan pari viikkoa sitten. :-) "Tuoksukynsilakka" kuulosti niin jännältä, että piti ostaa!

 
17. huhtikuuta 2012 klo 6.29 , Blogger Mirette kirjoitti...

Aivan mahtavia värejä. noita on kyllä ehdottomasti testattava :)

 
17. huhtikuuta 2012 klo 7.01 , Blogger Nukke kirjoitti...

onhan noita töissä tullut jo vähän tsekkailtua :-D kynsilakat joita onkin jo muutama sävy myynnissä ovat kyllä herkullisen värisiä♥

 
17. huhtikuuta 2012 klo 11.51 , Blogger Mirette kirjoitti...

Teetkö vielä erillistä testiä tuotteista? Mä haluan kuulla lisää noista tuoksuvista lakoista :D

 
17. huhtikuuta 2012 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten/mitä kautta pääsit yhteistyöhön meikkifirmojen kanssa otitko itse yhteyttä?

 
17. huhtikuuta 2012 klo 12.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Donna:
Ole hyvä muistutuksesta! :D Joo niissä on kyllä herkullisia värejä!

Niina:
Hahah, uusi on aina jännää! :D

Nukke:
Ainiin sä oot Seppälässä töissä? :D Mulla lähtis järki.....

Mirette:
Joo kannattaa testailla! :) Ei ollut tarkoitus tehdä sen kummempaa mutta kysyntää vissiin olisi? Kaipa noista tuoksulakoista voisi kirjoitella kun ne ovat niin ihmeellisiä. :D

Ano:
Se on ihan täysin tapauskohtaista. :) MIYOn juttuja hoitaa Face Helsinki, joka otti minuun yhteyttä viime vuoden kauneusmessujen jälkeen. :)

 
30. huhtikuuta 2012 klo 7.00 , Blogger alnia kirjoitti...

kiva et näitä saa sit suomestaki, oon ostanu aikasemmin ulkomailta :-)

 
1. toukokuuta 2012 klo 15.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

alnia:
Joo jeeeee nyt saa!! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu