Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"Se on niin.... korkea."

torstai 19. huhtikuuta 2012

"Se on niin.... korkea."

Minusta hyvä nyrkkisääntö melkein (huom. korostan melkein) kaikkeen tyylilliseen on, että jos ei jotain voi piilottaa, kannattaa sitä korostaa. Se on niin katalaa, the perfect crime. Itse sovellan tätä sääntöä huonoihin hiuspäiviin. Kun hiukseni ovat puhtaat en tykkää taiteilla niihin miljoonilla tököteillä mitään superspessua sillä tahdon pitää ne puhtaana. Kun taas hiukset vetelevät viimeisiä hetkiään ennen pesua, en enää varo erilaisten vaahtojen ja suihkeiden kanssa. 

Kun minulla on huono hiuspäivä - ja yleensä nämä ovat juuri niitä päiviä kun hiukset eivät ole puhtaimmillaan - tosiaan taiteilen hiuksistani jotain sillä eihän kellekään tule mieleen, että tuon tytön hiukset ovat varmaan tosi likaiset kun se on nostanut ne noin korkealle näytille. Päinvastoin. Siksipä lähiaikojen luottokampaukseni huonoihin hiuspäiviin on ollut perinteinen nuttura, mutta vain erityisen viimeisteltynä ja korkealle nostettuna.


1. Ensin harjaan hiukseni mahdollisimman siististi asettaessani paikkaa nutturalle.
2. Nutturan nostan niin korkealle kuin mahdollista ilman, että se näyttää naurettavalta (tietty tämä on kiisteltävissä).
3. Teen itselleni normaalin nutturan, mutta pöyhin sitä niin suureksi kuin mahdollista. Kiinnitän ja asettelen nutturaa paremmin pinneillä.
4. Viimeistelen nutturan ja pään sivut muotovaahdolla niin, että lopputulos on mahdollisimman siisti.
5. Rusetti kruunaa kampausksen kuin kampauksen.Postauksen otsikko on muuten ystäväni ensimmäinen reaktio tähän kampaukseen. :D Millaisia ovat 
teidän bad hair day -kampauksenne?Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

19. huhtikuuta 2012 klo 4.24 , Blogger Mira kirjoitti...

Kun mulla oli pitkä tukka niin mun huonojen/törkyisten tukkapäivien luottokampaus oli tossa mun profiilikuvassakin nähtävä 20-lukua henkivä, kaikilla mahdollisilla tököteillä liimailtu kiehkurakampaus, suosittelen! :D

 
19. huhtikuuta 2012 klo 4.31 , Blogger liisa kirjoitti...

en oo vähään aikaan sanonut niin sanon taas; oot ihana. niin söpö joanna! koska me oikeen nähdään :c

 
19. huhtikuuta 2012 klo 4.38 , Blogger Annika kirjoitti...

Onpas supersöpö nuttura! :) Silloin kun tukkani oli vielä vähän lyhyempi sain tehtyä juurikin vähän likaiseen tukkaan ihan täydellisen jättinutturan (jota myös meduusaksi kutsuin), mutta nyt kun senttejä on tullut lisää en enää osaa tehdä tälle mitään! Turvaudun siis kolmen päivän jälkeen useimmiten kuivashampooseen ja yritän räpeltää jonkinlaista kiinnitystä tähän kuontaloon :D

 
19. huhtikuuta 2012 klo 5.07 , Anonymous Annie kirjoitti...

Söpö nuttura, mut olisin kaivannut tähän postaukseen kuvaa myös takaa! En oikein hahmottanut noista kuvista, miten tuo nuttura on tehty... :)

 
19. huhtikuuta 2012 klo 7.14 , Blogger Cecilia kirjoitti...

mun bad hair day kampaus on maailman yksinkertasin: etuhiukset taakse pannan ja tököttien avulla ja takaa kiinni. Pantana toimii sit mieluiten sellanen, johon ihmiset kiinnittää huomionsa (ihastelkoon sitä pantaa mieluummin kuin liimalettiäni :D)!

 
19. huhtikuuta 2012 klo 9.37 , Anonymous sonia kirjoitti...

Oon vasta kasvattanu fledani pidemmäks ku olkapäämittaseks ekaa kertaa sen jälkeen ku olin ehkä yheksän, joten pahoina tukkapäivinä lättään komeuden päälle hatun. (mulle hiustenlaittoa on ponnarin vääntäminen, nuttura ei onnistu ikinä :D)

 
19. huhtikuuta 2012 klo 12.36 , Blogger ebeth kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu! Kaveritkin tietää että oon juuri pessyt hiukset ku ne on auki, mutta mitä pidempi aika on pesusta, sitä epätoivosemman näköset mun hiusviritelmät on! Lisäksi ne on sitten ylitupeeratut ja jämähtäneet paikoilleen kun on niin paljon kuivashampoon ja puuterin jäänteitä.
Kokeilin vasta viime viikolla tollasta korkeeta nutturaa ja nyt oon tosi tykästyny. Pitääki kokeilla tota rusettilisää, näyttää tosi kivalta :)

 
20. huhtikuuta 2012 klo 2.51 , Blogger sarrah. kirjoitti...

Voi vitsit miten söpö nuttura! Tuli ihan ikävä vanhaa pitkää tukkaa. Mullakin oli tapana aina nostaa se korkealle. Joskus jos aamuisin oli kiire kouluun ja kerkes vaan kätdä suihkussa niin väsäsin ihan summanmutikalla "sotkunutturan" ja päivällä kun tukka oli kuivunut nii oli kiva avata hiukset niin ne oli kivasti kiharalla. Kannattaa kokeilla! :-)

 
20. huhtikuuta 2012 klo 8.28 , Blogger Erika kirjoitti...

Oh ihanainen nutturainen! Mulla ei vaan tod riitä oman tukan tuuheus noin isoon nutturaan :/ Hmm, ehkä kuivashampoo voisi auttaa..

 
20. huhtikuuta 2012 klo 9.55 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Oi itse samaistun tähän ihan samalla tavalla! Nuttura korkealle vaan ja voilà! Harmi vaan että itselläni ei ainakaan ole läheskään yhtä paksuja hiuksia kun sulla, joten noilla säännöillä nutturan teko on mahdotonta. Itse saan sen pystyyn takuilla takuilla ja takuilla. Tosin oon lähiaikoina vähän (aika paljonkin) laiskistunut hiusten laiton kanssa. Luovutan kun ei mikään tunnu onnistuvan :(

 
20. huhtikuuta 2012 klo 13.21 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mira:
Haha, pitää pitää mielessä! :D

liisa:
liisaaaa iksuuuuuu♥♥

Annika:
Nohnoh mitä pidempi sitä muhkeamma nutturan saa!!! :)

Annie:
Takana ei oikeastaan ole mitään nähtävää, ei hyvää eikä huonoa. :) Kuten vaiheissa jo kerroin niin nutturan voi kiinnittää pinneillä miten parhaaksi näkee, uskon että jokaisella on se oma tyylinsä! Itse survon ne hiukset "sinne väliin" ja kiinnitän ne sinne työntämällä pinnit nutturan sisään. (Jos tuosta nyt tajusi sen enempää.)

Cecilia:
Joo värikästä pantaa vaan kehiin! :D

sonia:
HATTU!!!!

ebeth:
Hahah "epätoivoiset hiusviritelmät" kuulostaa enemmän kuin oikeelta!!! :D Joo rusetti on aina söpis!

sarrah:
Noh siitä kasvattamaan vaan! ;) Joo nutturakiharat teen usein. :)

Erika:
Pöyhimään vaan ja jotain tököttiä kehiin! :)

Jasmin:
Kunhan sitä kunnolla pöyhii/takuttaa... ;)

 
20. huhtikuuta 2012 klo 13.42 , Anonymous Maukku kirjoitti...

SE ON NIIN UPEA!

 
22. huhtikuuta 2012 klo 12.25 , Anonymous Kipitii kirjoitti...

Itsekin rakastan korkeita nutturoita kun tukka on törkyinen! Oon suureksi avuksi löytänyt hiusvalkin! Kätevä kapistus tuo heti volyymia nutturoihin ja niin helppo laittaa! Ihan vinkkinä jos joku kärsii litteistä nutturoista ;D löytyy esimerkiksi Glitteristä!

 
24. huhtikuuta 2012 klo 14.33 , Blogger Riina kirjoitti...

oma bad hair day -kampaus on kans mahdollisimman iso nuttura! Eipä oo hiukset tiellä, eikä niitä kokoajan sitten näpläilekkään :)

 
24. huhtikuuta 2012 klo 15.00 , Blogger Joanna kirjoitti...

Maukku:
Heheh kiitos! :D

Kipitii:
Ah niin joo!! Noita mun on pitänyt useasti kokeilla mutten vielä ole saanut aikaiseksi! :D


Riina:
Niinpä! Mulla ainakin likaisuus ilmenee eritoten rasvoittumisena, hipelöinti ei auta! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu