Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Superstay 10h Tint Gloss (Maybelline)

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Superstay 10h Tint Gloss (Maybelline)

"Vihdoin raikas huulikiilto, jonka väri kestää huulilla jopa 10H (visuaalinen analyysi 31 naiselta). Pitkäkestoinen, vivahteikas väri. Tuntuu miellyttävän raikkaalta huulilla. Pehmeästi levittyvä koostumus. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi aloita huulikiillon levittäminen huulten keskeltä ja sivele sen jälkeen huulikiiltoa reunoille varovasti myötäillen huulten kaaria." (Oonko ainoa kenestä tuo viimeinen lause on jotenkin vähän porno?)


Yksi asia, mikä LÓrealin tapaamiselta jäi käteen oli uusi nyt jo kauppoihinkin ilmestynyt Superstay -huulikiilto, joka lupaa jopa kymmenen tunnin kestävyyttä. Huulipuniltahan kestävyyttä vaaditaan aina erityisesti, mutta huulikiillon olen ainakin itse tottunut jo aina haihtuvan pois, tässä huulikiillossa onkin siis tällä kertaa panostettu erityisesti juuri tähän kestävyyteen ja kiiltoon.

Oma suhteeni huulikiiltoihin näin yleisesti juontaa juurensa aina ala-asteelle asti. Olin (muistaakseni) luokkani ensimmäisiä, jotka alkoivat käyttää meikkiä mutta vuosia myöhemmin vasta kaupungin viimeisiä, joka kokeili huulillensa huulipunaa. Käytin siis huulikiiltoa monia vuosia, vaikka nykyään juurikin ne samaiset putellit säilyvät suhteellisen koskemattomina.

Kokemukseni tästä huulikiillosta ovat olleet päälipuollisin miellyttäviä. Superstayn koostumus on aivan erilainen  muihin käyttämiini huulikiiltoihin verrattuna. Perinteinen huulikiiltohan on sellaista vähän paksumpaa matskua, ikäänkuin vähän geelimäistä, kiiltävää tahnaa (kyllä, tiedän saavani meikit kuulostamaan hyvin houkuttavilta) joka tuntuu huulissa vähän tahmealta.Stuperstay Tint Gloss on kevyempää niin huulilla kuin putellissakin. Huulikiitopurnukasta ei tursua ulosa paksua mömmöä vaan perinteistä pyöreämpään applikaattoriin (kuva yllä) tarttuu nestemäistä litkua, joka on ulkomuodoltaan ehkä lähimpänä verrattavissa nestemäiseen eyelineriin. Joskin himpun verran ohuempaa sekä tietenkin punaista.


Lopputulos on mielestäni todella glamour! Omaksi suosikikseni nousi tumma sävy 540 Endless Ruby (kuvassa yllä) ehkä siksi, että se muistuttaa intensiivisen värinsä vuoksi hyvin paljon huulipunaa, kiiltävä aspekti tuo mukaan vain sitä juurikin aikaisemmin mainitsemaani glamouria. Vaaleammassa testaamassani sävyssä (370 Infinite Mauve) ei taas ollut yhtä paljon pigmenttiä minkä huomasi esimerkiksi siitä, että se jätti jälkeensä paljon pehmeämmät huulten reunat. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, tummempi, pigmenttisempi sävy sen sijaan rajaa huulet todella ihanan tarkasti.

Toinen erittäin oleellinen huomio: huulikiilto tuoksuu ihanalta!

Niin ja sitten se pysyvyys? No, en nyt ehkä menisi tuota kymmentä tuntia allekirjoittamaan sellaisenaan, mutta voi pojat, kyllähän tämä pysyy. Testasin kiillon yleistä pysyvyyttä kämmenselkääni, missä tummempi sävy pysyi kolme päivää, vaaleampi kaksi. Pesin koko tämän ajan käsiäni aivan normaalein väliajoin sen kummemmin varomatta. Valitettavasti juuri tämä ylenpalttinen pysyvyys kääntyykin yllättäen mielestäni tämän tuotteen miinukseksi! Huulilla kiilto nimittäin pysyy sellaisenaan ehkä muutamia tunteja (jos ei syö, juo, tai maiskuttele), sitten se katoaa hiljalleen. Ensin katoaa kiilto, ja sitten väri kerääntyy hiljalleen huulien reunoille. Ongelma syntyy siinä kohtaa kun ymmärrät ettei näitä reunoille kerääntyneitä kiiltoja noin vain pyyhitäkään pois, vaan paras keino on yrittää lisätä kiiltokerroksia päivän tappiin asti. Väri pinttyy huuliin kunnolla kiinni ja pysyy paikallaan vielä seuraavaan aamuunkin asti. No, kestävyyttähän tämä lupasikin?

HINTA 9,50e
PAKKAUS 2/5
SISÄLTÖ 3/5
YLEISARVOSANA 3/5

Onko joku teistä vielä kerennyt tätä kokeilemaan, mitä 
piditte? Tai innostuiko joku tämän perusteella? :)Tunnisteet: , , ,

4 kommenttia:

15. huhtikuuta 2012 klo 13.52 , Blogger cace kirjoitti...

mä ainaki innostuin tän perusteella! tai toi koostumus kuulosti paljon kivemmalta kun normien huulikiiltojen koostumus, ja aika kivan näkönen, ainaki just toi tumma sävy :)

 
17. huhtikuuta 2012 klo 2.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

cace:
Joo tässä tummassa huomaa eniten sen eron koska saa sen huulipunan intensiivisen värin mut kuitenkin huulikiillossa :)

 
19. huhtikuuta 2012 klo 1.09 , Blogger Mira kirjoitti...

Joo itse ryntäsin kauppaan heti näiden rantauduttua ja päädyin siihen vadelmanpunaiseen väriin. Olin ensin melkoisen innoissani, mutta juuri noinhan siinä kävi, että onnistuin imeskelemään parissa tunnissa huulikiillon huulien keskiöstä, jolloin sain kulkea lopun päivää tuksumaisissa tummanpunaisissa huulirajauksissa.

 
15. toukokuuta 2012 klo 13.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostin tällaisen tummanpunaisen huulikiillon ehkä pari viikkoa sitten, ja rakastuin! Mulla pysyy huulissa aamusta iltaan, kyllä ainakin tuo kymmenen tuntia, vasta myöhään illalla alkaa rapistua keskeltä huulia, vaikka syön ja juon ihan normaalisti. Ja tähän mennessä ainoa huulituote, joka ei jätä väriä poikaystävän naamaan pussaillessa.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu