Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tatuointipostaus.

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tatuointipostaus.

Tatuointimessujen vilskeessä tulin ajatelleeksi, etten ole lukuisista toiveistanne huolimatta vielä kertonut sen enempää tatuoinneistani. Rakastan taidetta yleisesti ja tatuointikulttuuri putoaa sen alle hyvin, se on minusta kuvataiteen muoto, joka koskettaa eniten niitä ihmisiä jotka suhtautuvat taiteeseen niin intohimoisesti, että tahtovat keräillä sitä ihollensa koko loppuelämäkseen.

Rakastan tatuointeja ja minulla olisi niihin niin paljon ideoita, mutta pyrin silti valitsemaan kuvani siinä mielessä tarkasti, etten tule koskaan olemaan yksi niistä päästä varpaisiin tatuoiduista ihmisistä. Ne mimmit on niin siistejä, mutta itse olen niin nössö ettei niin suuri tatuointien määrä kuvastaisi minua ihmisenä. Siinä mielessä tilani alkaa hiljalleen loppua kesken, mutta tilaa muutamalle kuvalle vielä olisi. Olen ottanut kaikki tähänastiset kuvani erilaisissa paikoissa, ja minusta on ollut kivaa keräillä erilaisia kokemuksia ja erilaista taidetta, joskin jossain mielessä yhtenevää sillä olisihan se vähän hölmön näköistä jos kaikki tatuointini olisivat täysin erilaisia.


1. Tähti rintakehässä (Blue Dragon, Helsinki)
Ensimmäinen tatuointini on suuri tähti rintakehässäni sydämen yllä. Otin sen perinteisesti arvostetussa tatuointiliikkeessä kunnon tatuointipöydän äärellä ajanvarauksen ja pitkän jonotusajan kanssa. Arvostetuissa tatuointiliikkeissä jonot saattavat olla nimittäin todella pitkät, ja itse odotin puoli vuotta pelkästään ajanvarauspäivää, puhumattakaan sitä seuraavasta itse tatuointiajan yli vuoden odottelusta. 

Monet naurahtavat kun kerron, että äitini maksoi puolet tatuoinnistani, mutta se on totta. Äitini on cool, ja kun sanoin tahtovani 18-vuotislahjaksi tatuoinnin, se suostui, kunhan se oli peitettävällä paikalla. Alunperin olisin tahtonut tatuoinnin ranteeseeni, mutta koska ranne on paikka, joka ei ole t-paidalla peitettävissä, ei äiti jotenkin "muistanut" varata koskaan aikaa. Kun päätinkin ottaa tatuoinnin rintakehääni, joka jää normaalin t-paidan alle, oli puhelu tatuointiliikkeeseen jotenkin kummasti tehty heti seuraavana päivänä. :D

Sen syvempää merkitystä tai tarinaa en ala tässä aukaisemaan, mutta lyhyessä versiossa se kuvastaa tiettyä ajanjaksoa elämässäni, jona kasvoin "minuksi." Tähtien lukumäärällä ei ole mitään merkitystä, mutta minusta oli hauskaa että tatuoijani kysyi että onko. Sekin ehkä kertoo siitä miten paljon ihmiset yleensä tahtovat tatuointiensa merkitsevän jotakin. "Joillakin on ehkä yhdet tähdet molemmissa olkapäissä, mutta muista aina, että sulla on pelkästään yhdessä viisitoista ja yhden tähden sisällä koko maailmankaikkeus", sanoi tatuoijani. Aika ihana?


2. Alfred (Legacy Tattoo, Helsinki)
Siinä missä ensimmäinen tatuointini oli otettu asiallisesti ajanvarauksella, toinen oli spontaanimpi veto ja lähti matkaan sen kummemmin miettimättä Legacy Tattoon Halloween-kemuissa. Kyseiset kekkerit järkätään lähes poikkeuksetta aina Halloweenin tienoilla kyseisen liikkeen tiloissa. Silloin paikalla ovat kaikki liikkeen tatuoijat sekä ajoittain vahvistavana voimana muutama vieraileva artisti, ovelta löytyvät juhlan tematiikkaan sopivat tatuointiflashit (flash = paperiarkki, jolla on tatuointiliikkeen tai -taiteilijan omia tatuointimalleja), joista saa valita tatuoinnin reilusti normaalia huokeampaan hintaan, yleensä parilla kympillä. Kirjaimellisesti. Luonnollisestikkaan liike ei ehdi päivän aikana ottamaan loputtomasti ihmisiä sisään, joten määrä on jotenkin rajattu; esimerkiksi 150 ensimmäistä pääsee sisään, kuten muistaakseni oli sinä päivänä jolloin otin oman pöllöni. 

Koska tatuointi oli suht spontaani, ei se merkitse mitään elämää suurempaa, mutta muistuttaa minua siitä ajanjaksosta sekä etenkin päivästä, jona sen otin. Olin sinä syksynä vähän pahassa jamassa, mutta Legacy Tattoon Halloween-kekkerit toi jotakin kivaa arkeen ja päivä oli huikea, vaikka siihen sisältyikin paljon odottelua. Tunnelma oli kuitenkin korkea ja paikalla oli mahtavaa porukkaa sekä tarjolla paljon naposteltavaa. Itse tatuoinnin tekemiseen meni ehkä 5-10 minuuttia, jonka jälkeen sain nauttia mm. tatuoijien tarjoamasta viskistä. Peukku tähän! Nimesin pöllön Alfrediksi ja se on nyt paras ystäväni, sillä se ei jätä minua koskaan. Tämä on joko todella omituista, tai symboli itsenäisyydelle ja sille, että osaan olla spontaani ja tehdä mitä tahansa.


3. Avain (Victoria Alexandrova)
Jos ensimmäinen on otettu ajanvarauksella liikkeessä ja toinen spontaanisti walk ininä, niin kolmas tatuointini on otettu rennosti suhteiden kautta tatuoijan kotona. Hinnasta ei kannata koskaan tinkiä, mutta toki se tässä skenaariossa vähän houkutti. En olisi kuitenkaan koskaan ottanut tatuointiani "halvalla kaverin kaverilta" ellen olisi tiennyt tatoijasta enemmän tai nähnyt hänen jälkeään jossain aikaisemmin. Eräällä ystävälläni on nimittäin kädessään suuri riikinkukko-tatuointi, jota olin jo aiemmin ihastellut. Tätä kautta päädyin Victorian hellään huomaan.

Tatuointini suunnittelin alunperin itse ja lähetin luonnoksen Victorialle, joka teki siitä omantyylisensä. Sähköpostit lentelivät hetken ja kun molemmat olivat luonnokseen tyytyväisiä, varattiin aika Victorian asunnolle. Tatuoinnin tekemiseen meni kaksi ja puoli tuntia mikä on ihan tyypillinen aika tämän kokoiselle tatuoinnille, hinta silti puolittui. Tämä on ehdottomasti tämänhetkinen lempitatuointini, niin kuin kai uusimman kuuluukin olla?

Tulevaisuuden haaveenani olisi saada itseeni ainakin yksi suuri, henkeäsalpaava taideteos, jota ihmiset oikeasti pysähtyisivät ihastelemaan. Minne? Ehkä selkään, kylki olisi hieno, mutta ehkä vähän hölmö näin ylipainoisena. Joka tapauksessa, tahdon itseeni yhden ison taideteoksen, ehkä jonkin suuren taiteilijan tekemänä. Aika näyttää. En kadu yhtäkään tatuointiani siinä mielessä, että minua harmittaisi niiden olevan ihollani. Tähden vaihtaisin ehkä toiseen, mutta en siksi, että en pitäisi siitä vaan siksi, että tahtoisin siihen erään toisen tatuoinnin. Tähti on kuitenkin jo osa minua, enkä ehkä edes osaisi olla ilman sitä. Aivan kuten muutkin tatuointini.

Mielestäni tatuointeihin on kaksi "väärää" suhtautumistapaa; se, että niitä miettii liian vähän, tai se, että niitä miettii liikaa. On hienoa, että tatuointikuvalla on jokin suurempi metaforinen merkitys, mutta on myös ihan ookoo ottaa sellaisia spontaanisti ihan vain koska jokin kuva näyttää kivalta ja kauniilta. En usko, että mikään tatuointi on merkityksetön vaikka sen ottaisikin vain siksi, että kuva on kaunis. Siihenkin on nimittäin jokin syy miksi juuri se kuva koskettaa sinua. Itse saan tatuointihaluja lähinnä silmämääräisesti juuri sillä ajatuksella, että jokin asia olisi kaunis iholla. Kun lähden luonnostelemaan ajatusta piirrustukseksi, muodostuu sille yleensä kuitenkin jokin syvempi merkitys ja symboli,

Tatuoinneista yleisesti en tähän tarinoi sen enempää, mutta kommenttiboksissa voi toki kysellä! Lyhyesti:
  • Sattuuko? Kipu riippuu tatuoinnin paikasta ja myös ihan ihmisestä, mutta omani ainakaan eivät juuri kissanpentujen iholle nuolemia olleet.
  • Maksaako? Keskiverron tatuoinnin hinta on n. 100 euroa tunnissa, tatuoinnista pitää yleensä maksaa myös etukäteismaksu, joka liikkuu siinä 50 euron liepeillä. Tämä maksu on kuitenkin osa tatuoinnin kokonaishintaa. Älä tingi hinnasta.
  • Kaduttaako? Ei, jos valitset hyvin.


Löytyykö teiltä tatuointeja, millaisia, tai jos ei, niin tahtoisitteko? Tunnisteet: , ,

23 kommenttia:

7. huhtikuuta 2012 klo 6.09 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Tuo viimeinen kappale on kirjoitettu niin hyvin ! Kerran tässä puhuttiin kaverin kanssa tatuointien ottamisesta, ja hän sanoi, että voisi tatskan ottaa vasta kun on elänyt elämää sen verran, että kuvalla olisi jokin oikea merkitys. Minä vähän ihmettelin, että pitääkö sillä sitten aina olla jokin valtava merkitys.. En osannut sanoa kaverille oikeen mitään, sä selvensit mun ajatukset nyt hyvin ! (8
Itse haluaisin ekaan tatskaani yhden tietyn kuvan vaan koska se nyt vaan miellyttää mun silmää. Eihän sen tatuoinnin aina tarvitse mikään mahtava symbolinen muistotatska tai muu olla, vaikka ei sellaisissakaan mitään vikaa ole.
Mä marssin "piikitettäväksi" heti, kun rahatilanne sen sallii..! :-D

 
7. huhtikuuta 2012 klo 6.28 , Blogger Sonia kirjoitti...

Mä tykkään erityisesti tosta avaimesta. :)

Iteltä löytyy kolme. Ensimmäinen oli sellainen, jonka halusin ollevan jotain syvällistä merkitystä sisällään pitävää - niinpä, vaikkei kovin hieno kuva olekaan, otin nilkkaan edesmenneen Kylli-tädin suunnitteleman löytöeläinkotimme logon. Lyön vetoo et Kylli-täti kääntyis haudassaan jos kuulis.

Toka ja kolmas (lehtiä kahdessa paikassa) olikin sitten ihan vaan siksi, että mulla on fiksaatio syksyn lehtiin. Sattumalta tatuoinnin ottamisen jälkeen tajusin, että perkkeles, mun avopuolison jo yli kymmenen vuotta kaikkialla netissä käyttämä nick on syksy, joten saatiin sillekin sitten syvempi merkitys. :D No, jos ero tulee, toisaalta en koskaan ajatellutkaan tuota merkitystä ennen kuin tatuoinnit jo oli hakattu. :D

 
7. huhtikuuta 2012 klo 6.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tatuointi suunnitteilla, tiedän missä sen tahdon ottaa, tiedän minne ja tiedän millaisen. Oon vaan köyhä opiskelija :D Tahtoisin niskaani pieniä kirsikan kukkia joiden koristeellisista oksista muodostuis K ja J kirjaimet, niiden ihmisten nimi kirjaimet, jotka ovat tehneet musta "mut".

Pidän muuten hirmuisesti tuosta avaimestasi. Ja Alfred on söpö!

 
7. huhtikuuta 2012 klo 8.05 , Blogger Purpose kirjoitti...

Tuo avain tatska on jotain aivan ihanaa :)

 
7. huhtikuuta 2012 klo 8.12 , Anonymous Nukke kirjoitti...

ihanoja purr♥

 
7. huhtikuuta 2012 klo 8.13 , Blogger mmmkey kirjoitti...

http://i39.tinypic.com/2j2bw4j.jpg

Minulta löytyy yksi tatuointi selästä, old school -henkinen haarapääsky. Tatuointi on kunnianosoitus ystävälleni, joka siirtyi ajasta ikuisuuteen 26.12.2011.

Tatuointi osoittaa kiintymystäni ja huolenpitoni häntä kohtaan ja osoittaa toiveena nähdä hänet vielä joku päivä. Värit symbolisoivat hänen persoonaansa (aina turkoosi huppari ja iloista luonnetta kuvaamassa keltaoranssi).

Nyt kannan muistoa hänestä ikuisesti mukanani, minne ikinä menenkin. Lisää mustetta iholle tulee tärkeistä ihmisistä, jotka haluan pitää ikuisesti lähelläni mutta ovat myös jotain muuta. :)

 
7. huhtikuuta 2012 klo 8.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luulin että otit siellä messuilla tatuoinnin vai onko sulla muuten vaan jalkapaketissa? :o

 
7. huhtikuuta 2012 klo 10.06 , Blogger Elina kirjoitti...

Tiiäkkö mitä. Moon monta kerta miettiny näitä omia tatskojani, että oon ottanu ne liian nopeesti, ajattelematta, mutta nyt kun tässä tätä postausta lukiessa asiaa oikein kunnolla pohdin niin sehän taitaakin olla mun tyyli, sillä joka tapauksessa niillä kaikilla on joku tarkoitus.. oon aika kettu :D As you know so well... :D

 
7. huhtikuuta 2012 klo 10.46 , Blogger Qtja kirjoitti...

Mietin kans et otitko messuilla tatuointia? =) Siun kuvat on kyllä kivoja, ja oon niin samaa mieltä tuosta että tatella ei todellakaan tarvii olla merkitystä. Se on jees jos on mutta itsekin otin kuvan vaan siksi, koska se miellytti kovin silmääni. Miellyttää edelleen. Vaikkei tuolla mitään merkitystä olekaan, kyllähän siitä väkisinkin tulee mieleen aika, jolloin tatuointia suunnittelin ja kun sen kävin ottamassa.

 
7. huhtikuuta 2012 klo 11.00 , Blogger evelyn kirjoitti...

Tykkään eniten tosta tähdestä, tosi magee, kuin myös muutki!

Itelläni on yks tatuointi; mun oikeessa hauksiksessa lukee "We are all goin' to be prostitutes or junkies". Tekstille ei oo mitään varsinaista merkitystä, mutta näin sen jossain netissä ja se vaan jotenkin piirty mun mieleen. Monet on ollu mulle silleen että "hyi vittu", "miten voit ottaa tollasen" jne, mut ei kiinnosta. Mä otan sellasta kuvaa itteeni kun haluan ja mun mielestä toi on vaan niin tyädellinen.

Alunperin mun piti ottaa jotain ihan muuta mutta suunnitelmat muttu, toistaiseksi :)

 
7. huhtikuuta 2012 klo 11.14 , Blogger Joanna kirjoitti...

Tosi kiva postaus! :) Itse aion ottaa tulevaisuudessa juurikin selkääni suuren tatuoinnin, joka tavallaan kertoo tarinan itselleni tärkein elementein.. Mä en itse ikinä ottaisi iholleni mitään, joka joltakin toiselta jo löytyy - mutta tietty kertoohan sekin jo ihmisestä jotakin.

 
7. huhtikuuta 2012 klo 14.38 , Blogger JJred kirjoitti...

Multa loytyy nilkasta Superman logo.
Silla ei ole mitaan tekemista kyseisen hahmon kanssa, ja artistin kuvaa tehdessa hammentyi aivan silminnahden kun kysyi olenko kovakin fani ja kerroin, etten ole yhtaan jaksoa kokonaan nahnyt tai sarjakuvaa lukenut.

Kuvalla on oma historia mista tullut, mutta lyhyesti sanottuna, tiedan kykenevani mihin vain jos aidosti jotain haluan. Myoskin varina oleva violetin on kerrottu jossain kuvastavan muutoksen varia.

Olen erittain tyytyvainen siihen, ja iloinen, etta Californiassa kuvan otin. :)

 
8. huhtikuuta 2012 klo 3.37 , Anonymous Sofia kirjoitti...

Aaaah, tatuoinnit. Itellänihän on maailman paskin kiuvinsietokynnys, joten mun jokanen tatska on oikeesti itkettäny ja oon kiemurrellu ja parkunu ku raiskattava kissa (ole hyvä mielikuvasta). Mut ehdottomasti kaiken arvoista! Tää lohikäärme mun selässä kesti 2,5h ekalla kerralla (rajat, varjot) ja 1,5h tokalla kerralla (värit) ja se oli ihan hirveetä tuskaa koko ajan. Mutta hetkeäkään en oo sitä katunu, ja edelleenkin oon ihan rakastunu siihen.

Jengi on vaan sen verta idiootteja että ne päättää 16-vuotiaana, että hei mä otan nyt muuten ton Negativen logon mun otsaan, ja äiskäki anto luvan!! Ja sit myöhemmin ihmetellään että why god why :D tatskaa pitää miettii kauan!

 
8. huhtikuuta 2012 klo 4.30 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Ihanaa että teit tän postauksen! Kirjotitkin niin hemmetin hyvin tästä asiasta ja se on totta. Itsekin haluaisin jokin päivä ottaa tatuoinnin syystä sun toisesta :)

 
8. huhtikuuta 2012 klo 5.58 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kaisa:
Kiitos! :) Eihän sen aina tarvii olla juu, mutta siitä on hyvä lähteä jos ei keksi mitään. Tai itseäni on aina kiehtonut esimerkiksi linnut ihan hirveästi, mutta jokin syykin siihen on että pidän juuri niistä, varmaan juuri se että ne symboloivat esimerkiksi vapautta. :) Marssi, marssi!

Sonia:
Kiitos! Mäkin. :) Kuulostaa kivoilta kuvilta!

Ano:
Tiedän tunteen!! Mulla on säästölipas tatuointeja varten, siis sellainen konkreettinen säästölipas. :D Joo Alfred on söpö, ja hirveen mukava!

Purpose:
Hihii kiitos. :)

Nukke:


mmmkey:
Todella kaunis! :) Minusta on hienoa tatuoida ihollensa jotakin juuri siksi, että tahtoo aina muistaa sen mitä se edustaa. Se on kai myös yksi syy minkä perusteella itse otan tatuointeja!

Ano:
En ottanut tatskaa! :( Mulla oli muuten vaan, tai siis tän takia.

Elina:
Niinpä, sekin kertoo just jo paljon susta et oot ottanut ne "liian nopeesti, ajattelematta." :) Kettu!

Qtja:
En ottanut... :) Meilailin kyllä yhden artistin kanssa etukäteen, mutta se olisi ottanut mun mielestä vähän ylihintaa. Mulla on syksylle aika varattuna toisaalta!

evelyn:
Kiitos! :) Ohoh, on kyllä kantaanottava! :D Mutta omaan ihoonsa saa ottaa ihan mitä itse haluaa eikä siinä oo muilla mukisemista. :)

Joanna:
Niin kertoo! Mutta melkein kaikki löytyy tässä maailmassa jo joltain muulta, eri asia onkin sitten että kuinka monelta. Musta jonkun kuvan ottamatta jättäminen sen takia että jollain muulla on samanlainen, on ihan yhtä tyhmää kuin sen ottaminen sen takia että jollain muulla on samanlainen. :) Itse olin ottamassa lintu-häkki-comboa ranteeseen mutta Emi ehti ensin! :D Mun on kuitenkin ihan eri tyylinen enkä rupea pysäyttelemään itseäni jonkun toisen takia. :) Ja musta on hauskaa, että Emi otti tollaisen vaikkei tiennyt mun suunnitelmista mitään! Sillä on muutenkin aina niin samanlaisia juttuja. :D

Jjred:
Kuulostaa ihan hyvältä perustelulta! :) Mageeta, että otit kuvan reissussa, oon ite halunnut aina kanssa tehdä niin mutten oo saanut aikaseksi! Kenellä muuten otit?

Sofia:
IKR.♥ Mua ei oikeastaan mikään itkettänyt, muutakun vähän tuo avain tosta taipeen hoodseilta. Rintakehä oli yllättävän helppo, se lähinnä kutitti. :o Mut kipu on toissijaista oli se miten kamalaa tahansa, esimerkiksi tatuoinnin paikkaa ei kannata musta valita sen perusteella et mihin sattuu tai mihin ei vaan ottaa just se kuva mitä eniten haluat just sinne minne sen eniten haluat. :) Toivon että toi vika lause ei puhu omasta kokemuksesta. :D ;)

Jasmin:
Ota ihmeessä! :)

 
8. huhtikuuta 2012 klo 10.56 , Blogger Hanna kirjoitti...

Toi avain on ihan mielettömän kaunis! Muutkin toki! :)

Itsellä löytyy bambi ranteesta, ja suunnitelmat on jo neljään seuraavaan kuvaan. Pitää vaan vähän hillitä itseä ettei viisikymppisenä ole kroppa aivan täynnä...

Mutta aivan ihana postaus, rakastan katsella kuvia toisten tatuoinneista ja lukea tarinoita niiden takaa :-)

 
9. huhtikuuta 2012 klo 4.51 , Blogger Mirette kirjoitti...

Olen omien tatuointieni kanssa vähän hukassa, haluaisin lisää ja ideoita syntyy pikkihiljaa.. nyt minulla on jo kolme ideaa mitkä vaatisivat paljon rahaa ja kyyneleitä. Eniten innostaisi iso reisitatuointi, mutta kädetkin on vielä kesken.. ja se hinta.. ja se että pitäisi jotenkin kehdata olla ilman housuja tatuoijalla.. äh äh äh. Hirveitä stressinaiheita :D lähinnä mietin siis että jos nyt nakkaan reiteen, kaduttaako se? ja näytän muutenkin vaan nyt läntikkäältä.

 
9. huhtikuuta 2012 klo 9.03 , Blogger Roosa kirjoitti...

Sulla on kauniita tatuointeja :)

Mulla on itsellä kolme. Ensimmäisen otin aika spontaanisti Thaimaan matkalla niskaan. Sillä ei ole sen suurempaa merkitystä, mutta jäipähän ikuinen matkamuisto ihanasta matkasta iholle :) Toisen tatuoinnin otin viime kesänä raskaan eron jälkeen kylkeen. Siinä on lintu, joka kuvastaa mulle vapautta ja uutta alkua. Puoli vuotta sitten sairastuin vaikeaan ihotautiin eikä mulle ole vieläkään keksitty toimivaa lääkitystä. Kuukausi sitten otin jalkapöytään tatuoinnin, jossa on ankkuri. Se muistuttaa mua siitä, että toivoa on vielä. Jotkut pitää kuvaa kliseenä, mutta itse oon tyytyväinen :)

 
10. huhtikuuta 2012 klo 7.16 , Blogger takkun kirjoitti...

upee toi avain!

itelläni on neljä tatuointia, tähdet solisluiden alla ja http://3.bp.blogspot.com/-f1KOdWR4kPE/TzP1p5IbrfI/AAAAAAAABr4/ZG4ftjEllnc/s640/DSC_5147.JPG molemmissa käsissä ranne alueella (?) teksti ja höyhen. :D

ensimmäisen tatskan otin 17vuotiaana ja "siitä se sitten lähti.." ::D tähdillä ei niinkään mitään merkitystä ole, Stop expecting- teksti on muistutus itelleni ja sulan avulla toivonmukaan opin joskus lentämään! no ei, sulka auttaa välillä irti arjesta ja leijailemaan tuulen mukana uusiin maisemiin :D

Lisää pitäis saada, seuraavaks jotain isoa ja näyttävää~

 
10. huhtikuuta 2012 klo 11.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus!
Mulla löytyy kans tatuointeja useita kappaleita ja kaikilla on kans oma merkityksensä. Vain kerran oon menny ottaan tatskan ex temporena reissussa, ja sitä onkin sitten korjailtu (ja pitäisi vieläkin korjailla!) kun lopputulos ei ehkä ollut sitä mitä halusin. Siitä oppina, että kannattaa vähän edes tutustua tatuoijan taitoihin, ennenkuin hakkaa elinikäistä kuvaa itseensä..
Lempparitatska löytyy isokokoisena mahasta. Halusin ison ja näyttävän kuvan, mutta silti sellaisen, joka on helppo peittää. En itsekään ole mikään laiha tyttö, mutta kyllä se tatska silti mielestäni hyvältä näyttää :)

 
11. huhtikuuta 2012 klo 6.03 , Anonymous Henna kirjoitti...

Itseltäni ei kyllä löydy tatuointeja, mutta on jo pitkän ajan ollut harkinnassa.
Haluaisin vasempaan käsivarteeni 3 tai 4 ruusua ja yläselkään enkelin. Ruusut haluan vain siksi, koska pidän niistä. Enkelin haluan ottaa muistoksi vanhemmistani jotka ovat molemmat kuolleet syöpään.
Pidin eniten sinun avain tatuoinnista. Se on ihan älyttömän kaunis!

 
11. huhtikuuta 2012 klo 10.37 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hanna:
Hiii, se on kyllä! :) BAMBI!!! Mäkin oon halunnut bambin koska samaistun siihen hahmoon ja koska mua on joskus kutsuttu bambiksi. :D

Mirette:
Sun kuvat on tosi nättejä! Ihan hyviä on stressinaiheet :D Reisi on musta tosi magee paikka tatuoinnille!

Roose:
Kiitos :) Pyhpah kliseisyydestä, jos jotain haluaa niin se pitää ottaa! Eikä jättää ottamatta sen takia jos jollain muullakin on!

takkun:
Kiitos! Oooo noi on tosi nätit! Olisin itse varmasti ottanut höyhenen jos se ei poikkeaisi tyyliltään niin paljon mun muista tatuoinneista. :)

Ano:
Aijaa! Mitä sulla on vatsassa? Haluaisin tosiaan siihen kyljen/selän alueelle mutta en sitten tiiä onko se niin kuuma jos olen vähän isompikokoinen ja toisaalta se, että pelkään mitä sille tatuoinnille käy jos laihdun. :o

Henna:
Kiitos paljon, se on munkin lemppari! :) Kivoja tatskaideoita sulla!

 
11. huhtikuuta 2012 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä luotan siihen, että se tatska vie huomion pois mun vatsan läskeistä ja ihmiset katsoo (ulkomailla rannalla, ainoa paikka jossa olen bikineissä) ennemmin kuvaa kuin makkaroita :D Mulla on siinä kukkasia koko kyljen leveydeltä. Ja ei kai se tatska laihtuessa huonone, ellei nyt älyttömiä määriä laihduta. Mutta nuorellakin se iho kiinteytyy itsestään pienempiin mittoihin, jos niin on tullakseen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu