Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fresh Air & Blonde (Mac)

maanantai 7. toukokuuta 2012

Fresh Air & Blonde (Mac)

Hei luonnon tyttöset! Yksinkertaista, aistillista ja vähätellysti seksikästä lookia varten M.A.C julkaisi vuoden vaihteessa Naturally -sarjan, joka sisältää juuri kaikki ne sävyt jotka saavat sinut näyttämään raikkaalta, rentoutuneelta ja loistokkaan "tekemättömältä". Erinomaisen puhdas, hyvin mineraalipitoinen Skinfinish saa ihon näyttämään aurinkosuudellun säkenöiviltä, huulipunat ja lasiset kiillot viimeistelevät meikin mehevästi. Lupasin teille todistusaineistoa ja lisätietoa - tässä siis juurikin sitä.MAC LIPGLASS, FRESH AIR*
Lipglass on ainutlaatuinen huulikiilto, joka lupaa voivansa luoda kiiltävän, lasimaisen, viimeistellyn ja hienostuneen kiillon, se on suunniteltu pidettäväksi yksinään, huultenrajauskynän tai huulipunan päällä ja siksi  sävytetty Lipglass on täydellinen keino luoda meikkiin kuin meikkiin kiilto, joka kestää. Itse huomasin, että erityisesti mikäli tahtoo todella glamourin näköiset huulipuna-huulet, kannattaa ne viimeistellä Lipglassilla! Kiilto sisältää Jojobaöljyä, joka samalla hoitaa huulia ja auttaa niitä pysymään pehmeinä. Huulikiilto on pakattu kätevään pulloon, jossa sienimäinen applikaattori edistää nopeaa, sileää ja tasaista levitystä.

Saamani sävy Fresh Air on ihana vaaleaanpunaiseen taittuva nudekiilto, josta löytyy vain pieni häivähdys purpppuraan taittuvia, kimaltavia mikrohippusia. Tämä kiilto on minusta juuri se täydellinen vaaleanpunainen huulikiito, jonka väitän sopivan jopa kaikille. Vaaleampi-ihoisilla se on kauniin neutraali sävy, joka luo pelkästään kauniin kiillon ja hieman viimeistellymmän väripinnan, kun taas tummempi-ihoisille se on kaunis, hyvin vaalea nudepuna.

Ensimmäinen asia, jonka kiillossa havaitsin oli sen todentotta lasimaisen paksu koostumus, joka ei kuitenkaan huulilla tunnu mitenkään sietämättömän tahmealta. Sen sijaan se tuntuu huulilla nimenomaan lasimaiselta, ja ihmeellisintä kiillossa onkin, että siinä missä valtaosaa huulikiilloista pitää parannella ja lisäilla jatkuvasti, pysyy Lipglass ennallaan ihan hirveän kauan ennen kuin lisää tarvitsee levittää. Karkea arvioini olisi ainakin neljä tuntia!

Vasemmalla Lipglass yksin sellaisenaan, oikealla punaisen huulipuna*n päällä (Yves Rocher, Rouge).


MAC MINERALIZE SKINFINISH, BLONDE*
Toinen paketin ehkäpä suurin hämmästyttäjä oli kirjaimellisesti hohdokas Mineralize Skinfinish -nimikettä kantava poskipuna/korostaja sävyssä Blonde. Olen kokeillut elämäni aikana monenlaisia poskipunia ja korostajia, mutta voi pojat, mikään ei kyllä vedä vertoja tälle. Pinta, jonka Mineralize Skinfinish iholle jättää on aivan mieletön! Tavallaan lopputulosta voisi kuvailla metalliseksi, mutta  p a r h a i t e n  sitä voisi kai kuvailla loistavaksi, sanan kaikissa merkityksissä. Mineralize Skinfinish jättää iholle kauniin luonnollisen hehkun, sekä kevyen glamourin punan. Lisäksi puna häivyttyy ainakin oman ihoni sävyihin kauniisti vaikka olenkin tummempi ja Blonde on nimensä mukaisesti hyvin vaalea!Kummasta innostuitte enemmän vai innostuitteko ollenkaan? Itse en pääse tuon poskipunan yli, se on vaan niin mieletön! En malta odottaa, että pääsen yhdistämään sen kesärusketukseen!


Tunnisteet: , , ,

4 kommenttia:

7. toukokuuta 2012 klo 22.45 , Blogger Katya kirjoitti...

Oi että, näyttääpä kivoilta! Varsinkin toi poskipuna, mä haluan kans! :)

 
8. toukokuuta 2012 klo 6.11 , Anonymous maija kirjoitti...

suuresti innostuin tuosta poskipunasta, ihan mieletön! miten muuten onnistuu macin tuotteita saamaan? ainoastaan tilaamalla jenkeistä..?

 
8. toukokuuta 2012 klo 11.55 , Blogger Strawberry kirjoitti...

Vautsi, tosi raikkaan näköinen tuo poskipuna! :)

 
10. toukokuuta 2012 klo 1.43 , Blogger Joanna kirjoitti...

Katya:
Suosittelen, se on ihana!! :)

maija:
Joo se on mieltsi!♥ Helsingin Stockmannilla on myös Macin piste!

Strawberry:
Eikö! Se on ihan superi!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu