Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Girl crush: Zooey Deschanel

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Girl crush: Zooey Deschanel

Rakastuin Zooey Deschaneliin jo kymmenen vuotta sitten kun bongasin hänet näyttelemässä pientä sivuroolia kaikkien aikojen lempielokuvassani Almost Famous (Melkein Julkkis). Zooey oli niin ihanan siisti, hurjan kaunis, ja sinisilmäinen. Voi, niin sinisilmäinen että niillä räpsyttimillä olisi varmaan saman tein voinut leikata lasia. Myöhemmin seurasin Zooeyn matkaa muissa sivurooleissa, kuten hieman oudon kämppiksen kengissä elokuvassa Failure To Launch (Muuttohaluton poikamies). Rooli johon muuten tällä hetkellä samaistun ihan hirveästi. Yes Manissa Zooey jälleen ihastutti ja kummastutti sekä jälleen vähän omituisella roolillaan, että vielä siitä astetta mielenkiintoisemmalla "bändillään." Myös oikeassa elämässä Zooey liidaa omaa She & Him -bändiään, ja siksi musiikki on satunnaisesti myös hänen rooleissaan jollakin tapaa läsnä.

Vaikka ihastukseni oli jo näiden pikkuroolien aikana kovin syvä, potin räjäytti viimeistään iki-ihana (500) Days Of Summer, joka on tähän päivään mennessä ehtinyt jo nousta uskaltaisinkohan sanoa, että jopa kulttimaineiseksi elokuvaksi. Se elokuva kiilasi välittömästi Zooeyn rinnalle ykkössuosikkieni joukkoon ja kellistelee siellä edelleen. Siinä elokuvassa parasta on jotenkin se raaka aitous ja helppo samaistuttavuus. (500) Days Of Summerissa ei eletä siinä samassa överissä ja ehkä hieman vaivaannuttavassa mielikuvitusmaailmassa, johon useimmat amerikkalaiset elokuvat nykyään usein putoavat.


Mutta takaisin siihen Zooey Deschaneliin; Zooeyn jäänsiniset silmät juontavat juurensa Ranskaan ja Irlantiin. Ei huonompi sekoitus ja kuvastaakin mielestäni Zooeyn habitusta enemmän kuin hyvin! Katy Perryn maanläheisemmän "siskon" olemuksessa on nimittäin minusta jotakin hurjan herkkää ja poeettista, mutta samalla jotenkin jotain uskomattoman hulvatonta ja säväyttävää. Rooleissaan hänet nähdään jatkuvasti myös edellämainittua hipovissa rooleissa, ihastuttavana tyttönä joka kuitenkin yksinkertaisesti vain on aika omituinen. Hyvänä esimerkkinä tästä tällä hetkellä Suomessakin pyörivä New Girl (Kolme miestä ja tyttö).

Myös tyylillisesti Zooeyssa on jotakin hurjan suloista ja samalla klassista. Zooey ei turhaa mässäile naisellisuudellaan, mutta osaa kuitenkin olla harvinaisen seksikäs mekossa kuin mekossa. Perez Hiltonin blogissa on muuten ihana galleria Zooeyn muodonmuutoksesta! Galleriaan pääset tästä!

Onko täällä muita Zooey Deschaneliin ihastuneita? Jos ei, niin kuka on teidän ihastuksenne?


Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

27. toukokuuta 2012 klo 21.53 , Blogger Inna kirjoitti...

Zooey on jotenkin söpö ja suloisen oloinen ja on aina kiva katsoa miten tämä suoriutuu rooleistaan. :)

 
28. toukokuuta 2012 klo 2.02 , Blogger Mira kirjoitti...

Zooey on kyllä juuri kaikkea mitä kuvailit, ihana, suloinen ja hauska sekä ihan mahdottoman kaunis. :)

 
28. toukokuuta 2012 klo 3.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itekin oon pistäny merkille samannäkösyyden Katy Perryn kanssa, mutta siinä missä Katy on överin seksikäs ja kaunis, niin Zooey on herkkä, naisellinen, hurmaava ja söpö kuin karkki, en tajua miten se tekee sen :P

 
28. toukokuuta 2012 klo 4.12 , Anonymous Annie kirjoitti...

Omasta mielestäni Katy Perry on sata kertaa kauniimpi kuin Zooey, vaikka hämmästyttävän samannäköisiä nuo neitoset ovatkin. Zooeyn silmät ovat jotenkin pelottavat. :D Taidankin tykätä ehkä enemmän syvistä, ruskeista silmistä.

Mutta onneksi ihmisiä ja mielipiteitä mahtuu maailmaan monia erilaisia! :)

 
28. toukokuuta 2012 klo 4.36 , Blogger Jade kirjoitti...

joo, zooey all the way! (500) days of summer on ihan lemppareista lempparein leffa osaks just zooeyn takia (eikä kyl joseph gordon-levittissäkään mitään vikaa oo...)

ja haha tää on kyl sika hauska!
http://blog.pomacro.com/wp-content/uploads/2012/01/katy-perry-look-alike.jpg

 
28. toukokuuta 2012 klo 7.16 , Blogger arja kirjoitti...

Bones-nimisessä tv-sarjassa näyttelee yhtä päähenkilöistä Zooeyn oikea sisko, Emily :) Paljon heissäkin on samaa, mutta Emilyssä on sitä sellaista tiettyä isosiskomaisuutta ja on, hmh, jotenkin sivistyneemmän oloinen :D Itse tykkään kummastakin yhtälailla! Yhdessä joulujaksossa itseasiassa Zooey esitti Emilyn hahmon serkkua :)

 
28. toukokuuta 2012 klo 8.33 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Joo, Zooey on myös mun girl crush ! Mä rakastan tuon naisen tyyliä ihan hurjan paljon, ja 500 days of summer on yksi mun suosikkileffa ! New Girliäkin katson ihan vaan Zooeyn takia hahah. Sä oikeastaan sanoitkin tässä postauksessa jo kaiken oleellisen, ei mitään lisättävää. (--:

 
28. toukokuuta 2012 klo 10.34 , Blogger Strawberry kirjoitti...

Oi, Zooey-fani ilmottautuu! Minäkin ihastuin Zooeyn roolisuoritukseen jo Almost Famous-leffassa, vaikka vielä silloin nimi ei jäänyt päähän. Sitten Yes Manissa iski lopullinen ihastus, viimeistään siinä vaiheessa kun kuulin Zooeyn laulavan. :)

(500) Days Of Summer kuuluu suosikkileffojeni top kolmoseen, ja oon nähnyt kyseisen elokuvan varmaan yli 10 kerta. New Girlistakin oon katsonut jokaisen Suomessa esitetyn jakson, mutta en vieläkään osaa päättää, onko sarja mielestäni hyvä vai ainoastaan ärsyttävä. Tosin Zooey on tietysti siinä ihana. <3

Mun mielestä Zooey voittaa Katy Perryn ulkonäöllisesti (ja muutenkin) 6-0, vaikka Katykin on toki oikein sievä. Zooeyssa iskee myös ihana vintage-henkinen tyyli ja kampaus.

Tulipa kunnon Zooeyn ylistysviesti. Oli pakko päästä hehkuttamaan, kun kerrankin jossain on juttua mun lempparinäyttelijästä. :D

 
29. toukokuuta 2012 klo 3.00 , Blogger Tiina kirjoitti...

Zooey on ihana! ja (500) Days of Summer. Ja New Girl. Itse rakastuin siihen Hitchhiker's Guide to the Galaxy:n myötä. :) Mulla on girl crush Zooey:iin ja crush crush Joseph Gordon-Levittiin. :'D

Ootko muuten nhänyt tän videon Zooeysta Craig Fergusonissa? http://youtu.be/uI2NSP6KW_I Oon katsonut sen miljoonaan kertaan enkä ikinä kyllästy.

 
29. toukokuuta 2012 klo 13.09 , Anonymous aaips kirjoitti...

Zooey on niin niin ihana! Varsinkin ne siniset silmät ovat niin järjettömän kauniit, t. rakastan sinisiä silmiä. (500) Days of Summer on yksi lempparileffa, pitääpä katsella myös noita muita leffoja missä Zooey on. :> Mutta miten ihmeessä neidin nimi lausutaan!?

 
29. toukokuuta 2012 klo 14.21 , Blogger Joanna kirjoitti...

Inna:
Ihana on!♥

Mira:
Nimenomaan! :)

Ano:
Niinpä! NIINPÄ!

Annie:
Oma suosioni naksahtaa kyllä Zooeylle, Katy on jotenkin trashymmän näköinen!

Jade:
No niinpä, eikä oo ees samasta sukupuusta! :D

arja:
Jep! :)

Kaisa:
Hahahah, no Zooey on niin ihana ettei kai siinä olekaan mitään lisättävää! :D

Strawberry:
New Girl oli mulle huikea pettymys aluksi, mutta nyt lähijaksojen ajan (seuraan jenkkien tahtiin) olen alkanut pitää siitä. :) Sitcomit ei vaan jotenkaan toimi samalla tavalla kun ennen ja ainakin mulla vaatii näköjään totuttelua!

Tiina:
Kääks miten ihana.♥

aaips:
Mä lausun ainakin Zoui Dishanel! :D

 
29. toukokuuta 2012 klo 19.24 , Blogger muna kirjoitti...

kyllä.

 
31. toukokuuta 2012 klo 10.26 , Blogger J_nni kirjoitti...

Oi, Zooey on niin ihana! Vaikka itse en niin kovin tyttömäinen tyyliltäni ehkä ole, niin Z on varmaan ainoa, jolla siitä tyylistä todella tykkään. 500 days of summer meni ensimmäisellä katselukerralla aika täysin ohi, mutta seuraavalla kerralla tykästyin. Nyt kun New Girliä on tullut koko kevät katsottua, tekisi myös hirveästi mieli leikata otsatukka!

 
31. toukokuuta 2012 klo 10.26 , Blogger J_nni kirjoitti...

Oi, Zooey on niin ihana! Vaikka itse en niin kovin tyttömäinen tyyliltäni ehkä ole, niin Z on varmaan ainoa, jolla siitä tyylistä todella tykkään. 500 days of summer meni ensimmäisellä katselukerralla aika täysin ohi, mutta seuraavalla kerralla tykästyin. Nyt kun New Girliä on tullut koko kevät katsottua, tekisi myös hirveästi mieli leikata otsatukka!

 
1. kesäkuuta 2012 klo 6.52 , Blogger veerra kirjoitti...

ihana postaus ja minäkin olen fani! :PP

 
3. kesäkuuta 2012 klo 4.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

muna:
kyllä vain.

J_nni:
Zooey♥ Joo mullekin tulee vahvat otsatukkavibat aina Zooeysta :D

veerra:
Jeeee fanit united!♥

 
24. kesäkuuta 2012 klo 9.29 , Blogger Sita kirjoitti...

Ellie Goulding on aika ihana tyttö! Ja Zooey on todellakin Katy Perrya parempi, paljon söpömpi ja aidompi.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu