Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvät ja huonot uutiset!

tiistai 22. toukokuuta 2012

Hyvät ja huonot uutiset!

Tänään käväistiin luokkalaisteni kanssa maikkarilla Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman kuvauksissa. Viimeksi olimme koulun kanssa katsomassa The Voice Of Finlandin alkukarsintoja Nosturissa, mutta siellä ei saanut kuvata eikä kuvauksista muutenkaan hiiskua sillä koko ohjelma ei ollut vielä alkanut edes telkkarista. Tällä kertaa sai kuitenkin nauttia ihan kameran kanssa joten saan teillekin postailla! Oli ihan huippu hauskaa ja vaikka kuvauksista yleensä puhutaan lähinnä odotteluntäytteisinä kokoontumisina niin pakko kyllä sanoa että olen viihtynyt niissä aina silti. TVOF- kuvauksissa odoteltiin pahimmillaan melkein kaksi tuntia kun pyörivä tuoli päättikin jatkaa pyörimistä kesken kuvausten, Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman kuvaukset olivat kuitenkin siinä mielessä poikkeukselliset, että luvassa oli kaksi lähes tauotonta tuntia silkkaa tykitystä vitsi vitsin perään!
Jos joku ei ole seurannut ohjelmaa niin se periaatteessa toimii näin; ohjelman nettisivuilla on erilaisia uutisia joita saa käydä äänestämässä hyviksi tai huonoiksi. Ohjelmassa panelistit sitten keskustelevat näistä uutisista ja  yrittävät veikkailla kansan ääniä. Panelistiin tutustuu nopeasti ja kaikilla on selkeästi oma virkansa pöydän ääressä; Tuomas Kyrö (kirjailija) tuo porukkaan kyynisen suomalaisen luonteensa, Miika Nousiainen (kirjailija-toimittaja) täyttää sivistyneen liberaalin virkaa, Pirjo Heikkilä (stand up -koomikko) on "se nainen" ja iki-ihana Mikko Kuustonen (laulaja, hyväntahdon lähettiläs) on palkattu rivistöön lähinnä nauramaan jokaiselle letkautukselle sekä olemaan niiden aiheena. Lisäksi panelistien seurana on jokaisessa jaksossa vieras, joka tänään sattui olemaan Simo Frangen. Ohjelmaa juontaa peruskoulu-ihastukseni Henkka Hyppönen (vieläkin ihana).
Pari tuntia ohjelman seuraamista puudutti persettä, mutta ei kyllästyttänyt mieltä. Ohjelman seuraaminen paikan päällä on usein muutenkin hauskempaa sillä jutut ovat sensuroimattoman törkeitä, reaktiot aitoja ja kokonaisuus leikkaamaaton. Kahden tunnin kuvauksistahan telkkariin päätyy 45 minuutin jakso. Itse olen seurannut ohjelmaa silloin tällöin kotisohvaltakin ja pysynyt kyllä viihdytettynä, mielestäni Hyvät ja huonot uutiset on oiva korvaaja aikaisemmalle lempparilleni Uutisvuodolle, joka minun silmissäni loppui kun Peter Nyman vaihtoi kanavaa siirtyessään juontajan pallilta maikkarin ihan oikeaksi uutisankkuriksi.


(Parin minuutin tauoilla jatkettiin vitsien laukomista, sävellettiin mukimusiikkia ja kuunneltin heviä.)

Henkilökohtaisesti sain panelisteista paljon enemmän irti paikan päällä. Rimaa nosti erityisesti Pirjo, joka tv-ruudun välityksellä on jäänyt minusta vähän vaisuksi, mutta livenä oli aika hulvaton. Vaikka kuvaukset koostuvatkin sataprosenttisesti naurusta, ovat uutiset silti aitoja. Minua henkilökohtaisesti kosketti eniten tämä allaoleva uutinen sekä sitä seuraava keskustelu, ja toivon että se päätyy myös leikattuun, valmiiseen jaksoon:

"Uuden tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä naisesta kokee olonsa usein rumaksi. Osa ilmoittautuu jopa "sairaaksi", koska tuntee olevansa liian ruma kohdatakseen työtovereitaan. Daily Mailin mukaan suurin osa naisista kärsii huonosta itsetunnosta ulkonäkönsä takia. Monilla naisista on negatiivinen vartalokuva päivittäin. Yli 90 prosenttia naisista ilmoitti tutkimuksessa murehtivansa ulkonäköään jatkuvasti. Tulosten mukaan naiset kokevat olonsa rumaksi keskimäärin 11 päivää kuukaudessa. Vastaajien mukaan negatiivinen vartalokuva vaikuttaa heidän työpanokseensa ja työkykyynsä laskevasti."


Kyseessä oli myös siinä mielessä spessu tilaisuus, että kyseessä oli kauden viimeinen lähetys! Tämä kevään viimeinen Hyvät ja huonot uutiset -jakso nähdään Nelosella jo huomenna keskiviikkona klo. 22, vieraana Simo Frangen! Pysykää kanavalla! Minä poistun nyt koneelta ja menen ihkuttamaan Mikko Kuustosta ja Henkka Hyppöstä itsekseni. ->Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

22. toukokuuta 2012 klo 23.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mut mitä ihmettä,eiks toi ohjelma kuitenkin tuu neloselta?:o :D

 
23. toukokuuta 2012 klo 0.11 , Blogger Katya kirjoitti...

Toi on joku maailman huipuin ohjelma, odotan aina koko päivän että saan illalla rojahtaa sänkyyn ja alkaa nauraan hyville ja huonoille uutisille. :D

 
23. toukokuuta 2012 klo 0.37 , Blogger Tee kirjoitti...

Tää on ihan huippusarja, monesti käkätän itekseni jutuille! :) Kuvauksissa on varmasti mahtavaa, harmi tosiaan että ohjelma pätkästään niin lyhyeksi... :( Tiedätkö näkyykö netissä leikattuja pätkiä?

 
23. toukokuuta 2012 klo 2.49 , Blogger Elina kirjoitti...

henkka hyppönen nautitaan raakana :DDDD

 
23. toukokuuta 2012 klo 2.50 , Blogger Elina kirjoitti...

Ja tulee ohjelma neloselta, mut nelosella ei oo omaa studiota ns. asiaohjelmille, joten suuri osa kuvataan maikkarin omistamissa tiloissa... muistaakseni nelosen uutisten studiokin on samas rakennuksessa maikkarin kanssa? Joanna varmaan muistaa paremmin.

 
23. toukokuuta 2012 klo 5.08 , Anonymous sannnij kirjoitti...

"sekä olemaan niiden aiheena" tää on kyllä niin totta, mies parkaa jätetä rauhaan yhdessäkään jaksossa : -- D eikä Janakkalaa.

Ja Henkka on ihana:3 niin on Miikakin, mutta aaaaaaa mitä mä sit teen kun se on tauolla ;___;

 
23. toukokuuta 2012 klo 10.00 , Blogger Jemina kirjoitti...

ihan mun lempiohjelmia! Henkka on niin ihana, joku noissa silmälaseissa aina vaan viehättää...

harmi että loppuu nyt tämä kausi mutta tästä on tullut jo suomalaiselle ohjelmalle epätyypillisen paljon jaksoja.

 
23. toukokuuta 2012 klo 16.07 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Jep tulee, mutta kuvataan Maikkarin tiloissa!

Katya:
Hahahah :D Mitäs nyt jeet kun jäi tauolle?

Tee:
Juu siellähän niitä ohjelman sivulla on ihan etusivulla vielä... :D

Elina:
Niin minä sen nauttisin.♥

sannnij:
Odotat syksyä. ;) Kuustonen♥

Jemina:
Joku siinä Henkassa vaan viehättää! :D Miten epätyypillisen paljon jaksoja?

 
24. toukokuuta 2012 klo 0.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon kans käynyt kattomassa tota ohjelmaa nauhotuksissa, mut musta sen sijaan tuntu et se oli hirveen väkinäinen ja tuli vaan ikävä sitä aitoo ja oikeaa uutisvuotoa.

en tiiä oliko vaan huono jakso yms, mut en oo kyl sen jälkeen enää ees kattonu sitä tv:stä, sain siitä mikon hihittelystä ihan tarpeeksi sillon livenä :D

 
26. toukokuuta 2012 klo 9.08 , Blogger Sita kirjoitti...

Hahaa vähän siistiä! Miekin haluaisin jonkun ohjelman kuvauksiin, joku Conan O'Brienkin olis niin hieno kokemus :D Tosi kiva postaus.

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

 
29. toukokuuta 2012 klo 14.13 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Aa, ei meillä vaan tuntunut väkinäiseltä. :/ Mikon hihittely.♥

Sita:
Joku Conan tai ELLEN (!!!♥) olis ihan huippu joskus kokea!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu