Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I met and liked

perjantai 25. toukokuuta 2012

I met and liked

Käväisin viime viikolla Kiasmassa katsomassa Thank you for the music -taidenäyttelyä (joka oli muuten aika fantsu, kannattaa käydä katsomassa!) ja siinä ohessa päädyin vierailemaan myös Kiasma storessa vaikka vannotin toverilleni ettei minua saa päästää sinne. No, pääsimpä kuitenkin ja eihän siinä hyvin käynyt. Tai siis kävi, riippuu mistä suunnasta asiaa katsoo (kukkaron vai sydämen suunnasta). Mukaan tarttui nimittäin yksi kirjanen Archie Grandin painamasta Met and liked -sarjasta. Valikoin uudeksi toverikseni version Rock Stars!


Minulla oli jo valmiiksi välittömästi mainio toimintasuunnitelma tämän varalle! Muistikirjasta tulisi nimittäin mitä täydellisin pyhättö kaikille yhteiskuville, nimikirjoituksille ja tarinoille, joita olen kerännyt ja tulen tulevaisuudessa kerämään tekemieni haastatteluiden yhteydessä, tai niiden ulkopuolella. Nyt minulla on mainio paikka pistää muistiin niistä hetkistä kaikki ne pienet asiat jotka muuten niin helposti ja nopeasti unohtuisivat. Terveisin fanityttö.


Kidding aside, tämä lehtiö on myös mahtavaa laatua! Kovien kansien sisältä löytyy pehmeää luonnovalkoista paperia, joka omiin askarteluhullun silmiini näyttää suorastaan herkulliselta ja odottaa vain tuhoajaansa (minua). Vaikka itse käytänkin kirjaa aika sanatarkasti juuri sen listaamiseen mitä kansi kertoo, voi näytä tietysti käyttää myös aivan tavallisten muistiinpanojen tekemiseen, tai vaikka kerätä kaikki suosikkinsa koko maukkaan värisestä kirjasarjasta hyllyynsä! Muistikirjoja voi selailla vaikkapa Archie Grandin verkkokaupasta, omia suosikkejani ovat ehdottomasti Rock Stars I met and liked (tietysti), Travelers I met and liked, Husbands I Had and liked (hah!), Faux Pas I made and liked sekä Lies I told and liked!

Olen innoissani tuunannut kirjastani jo varmaankin neljäsosan! Tässä onkin kysymys teille: Tahtoisitteko ehkäpä nähdä sivuni ja kuulla tarinani? Olen aina tahtonut tuoda freelance-toimittajan puolen elämästäni jotenkin esille tässä blogissa, mutten ole kuitenkaan keksinyt miten. Ajattelin, että tästä voisi saada samalla oivan juttusarjan! Rakastan muutenkin kuulla ja kertoa tarinoita ihmisistä ja samalla tekin saattaisitte löytää uutta musiikkia! Mites, deal?

ps. Kenet rokkistarban te tahtoisitte tavata vai oletteko kenties jo tavanneet suosikkinne?


Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

25. toukokuuta 2012 klo 14.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.johndoerevolution.com/ ;)

 
25. toukokuuta 2012 klo 14.27 , Blogger Joanna kirjoitti...

Umm... niin?

 
25. toukokuuta 2012 klo 14.34 , Blogger Jessica kirjoitti...

Yks peukku kirjan sisältöön kurkkaamiselle!

 
26. toukokuuta 2012 klo 0.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluan tosiaan nähdä ja kuulla mitä tuo kirjanen tulee pitämään sisällään! :)

 
26. toukokuuta 2012 klo 4.46 , Blogger Anna kirjoitti...

Tapasin kerran Jared Leton ja muutuin hysteeriseksi teiniksi, että se oli hienoa se. Haluaisin ottaa sen tapaamisen uusiksi ja vaikuttaa hieman fiksunmalta :D

 
26. toukokuuta 2012 klo 15.37 , Blogger Nukke kirjoitti...

voi todellakin haluan nähdä senkin puolen! :D Haluaisin tavata Lady Gagan ihan yli kaiken... nyt kun ajattelenkin asiaa en pysty sanomaan mitään. Niin paljon se hetki merkitsisi mulle♥

 
27. toukokuuta 2012 klo 9.34 , Blogger Mirppu kirjoitti...

Hahah, ostin itse Pariisin matkalta saman sarjan Journalists I met and liked kirjan vakituisen toimittajan duunin kunniaksi :D Kiva kuulla, että noita myydään myös Kiasmassa koska uudelle olisi tarvetta!

 
29. toukokuuta 2012 klo 14.15 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jessica:
JEEEE yksi peukku!

Ano:
Wuhuu toinen peukku!

Anna:
Jared Leton läheisyydessä se suokoon anteeksi! :D HUH!

Nukke:
Jeeee kolmas peukku! Huh Lady Gaga olisi kyllä kova! Mullahan kävi lähellä sillon kun sijoituin sen Metro-kilpailun finalisteihin. :D Olisin kyllä seonnut jos olisin päässyt tapaamaan Gagaa Lontooseen! (Ehkä hyvä etten voittanut.)

Mirppu:
Itse olen etsinyt sitä "Bloggers I met and liked"! :D

 
30. toukokuuta 2012 klo 1.54 , Blogger karoliina kirjoitti...

Viime kesänä noita oli myynnissä Heineken Style Nuggets kiertävässä pop up baarissa ja pohdin pitkään että ostaisinko blooggers i've met and liked mut päädyin ostamaan writers i've met and liked. En varmaa tuu täyttämään tuota muistikirjaa kannen antamalla sisällöllä, mutta on tuo kyllä ihan överisiisti ja laadultaan loistava.

Muakin kiinnostais nähdä mitä sun muistikirjaan tulee sisällöksi =)

 
24. heinäkuuta 2012 klo 6.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No ite oon tavannu:
- 30 Seconds to Mars
- Breathe Carolina
- The Wombats
- We Came As Romans
- Alesanan laulaja Dennis Lee
- A Day to Rememberin laulaja Jeremy McKinnon
- Simple Plan
- Yellowcard
- Wolf Gang
.
:---D
ja ois kiva tavata esim. Blink-182, Green Day ja/tai Muse!

 
26. heinäkuuta 2012 klo 13.25 , Blogger Joanna kirjoitti...

karoliina:
Mää oon metsästänyt tuota Bloggers-versiota mutta sitä ei Kiasmassa ollut! :/ Toisaalta tuo Writer's olisi hyvä myös, se on kattavampi :)

Ano:
Daaarrrrnnnn Jaredin jos tapaisin </3 Musen jätkät on valitettavasti aika mulkkuja ja se laulaja taitaa olla oikeesti jotenkin retarded.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu