Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

M.A.C

maanantai 7. toukokuuta 2012

M.A.C

Kaikki yhteistyökumppanini blogini tähänastisella matkalla ovat olleet huikeita ja olen aina saanut olla ylpeä postatessani kyseisten tahojen meikeistä. Mikään yhteistyö ei kuitenkaan ole koskaan tehnyt minua aivan yhtä iloiseksi ja ylpeäksi, kuin Macin ilmestyminen kuvioihin. Monet merkit tai tuotteet saattavat joskus olla vähän ylihypetettyjä, mutta Mac - voi, Mac ei todellakaan ole yksi näistä merkeistä. Macin tuotteet ovat minulle olleet aina niitä, jotka täyttävät kaikki odotukseni ja kurottavat vielä kauas niiden ylikin.

Mac (syntymätodistuksessaan Make-up Art Cosmetics) on Kanadassa syntynyt nykyisin New Yorkissa asuva Estée Lauderin tytäryhtiö. Lafkan meikit oli alunperin suunnattu juurikin meikkaamisen ammattilaisten käyttöön, mutta nykyään meidän maanmatosten onneksi, tuotteet ovat myös kuluttajien ostettavissa maailmanlaajuisesti. Mac on tehnyt elinkaarensa aikana yhteistyötä lukuisten ikonien kanssa myös muotimaailman ulkopuolelta, ja pysyy hienosti ajan tasalla aloittamalla edelleen projekteja mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Pelkästään tänä keväänä leikkiin ovat lähteneet mukaan mm. Nicki Minaj sekä Beth Ditto, molemmat naisia, jotka ovat vähintäänkin yhtä näyttäviä kuin tahdon meikkinikin olevan.


Mac pitää myös periaatteistaan kiinni. Mac kieltää käyttävänsä eläinkokeita valmistusprosessissaan ja on laajentanyt tätä periaatettaan jopa tavarantoimittajiinsa asti, Mac kierrättää ja monissa Macin pisteissä saa ilmaisen tuotteen palauttaessaan kuusi Macin tyhjää purnukkaa tiskille, Mac myös auttaa ja osa Macin tuloista menee useisiin erilaisiin hyvää tekeviin kohteisiin kuten lapsille, sekä sukupuolitauteja vastaan taisteleville järjestöille.

Kaikkien näiden asioiden, tämän historian, sekä etenkin taadun laadun tiukassa otteessa pompin hiljattain tasajalkaa (ehkä jopa kirjaimellisesti) kun postiluukustani kolahti yllätyksenä testattavaksi pari lahjaa Macilta. Jo aiemmin esittelemäni rasvan lisäksi paketista löytyi musta luomiväri (sävy Cinderfella), ihastuttava poskipuna (sävy Blonde) sekä huulikiilto (sävy Fresh Air). 

Halusin aivan ensiksi luoda teille meikin, jonka kulmakivet ovat juurikin nämä Macilta saamani tuotteet. Tämä postaus perustuu siis siihen, vaikka keväinen auringonpaiste veikin kaiken huomion esimerkiksi poskiltani. Siksipä siis postailen teille heti huomenissa samoissa merkeissä havannoivia lähikuvia kaikista näistä meikeistä käytössä koska tahdon, että näette miten mahtavilta nämä ihan oikeasti näyttävät. Kuviin kun on meidän kauneusbloggaajien harmiksi ihan hirveän vaikea joskus vangita joidenkin tuotteiden hienoutta (tai karmeutta). Samalla kerron teille myös enemmän siitä miten tuotteet lupaavat ja kuinka hyvin ne täyttävät kyseiset lupaukset, Macin tuntien - hyvin.
En vain osaa päättää näistä suosikkiani, kaikki ovat täyttä rakkautta! Musta luomiväri on aivan upea ja varsinkin sen kimalle on täydellinen, ei liian näyttävä mutta juuri oikeanlaista draamaa lisäävä. Lipglass -huulikiillosta on tullut monen päivän vakiovarustus laukussani. Se sopii niin moneen tilanteeseen ja on aivan mainio käytettäväksi joko yksinään tahi punan tai rajauskynän kanssa. Mineralize Skinfinish -punan jälki taas on aivan sanoinkuvaamaton, ihmeellistä metallimaista luonnon hehkua, jota en tiennyt minkään tökötin saavan aikaan noinkin helposti. Näissä kuvissa se ei ehkä vielä tule niin vahvasti ilmi ja siksi en maltakaan odottaa, että pääsen esittelemään punaa ja kiiltoa teille huomenna tarkemmin lähikuvissa!

Mikä näistä kolmesta oli teidän mielestänne kiinnostavin, ja minkälaisia 
kokemuksia teillä on Macin tuotteista? :)


Tunnisteet: , , ,

17 kommenttia:

7. toukokuuta 2012 klo 1.32 , Blogger Jenni kirjoitti...

Vitsit sä olet kaunis!! :)

 
7. toukokuuta 2012 klo 2.02 , Blogger Mirette kirjoitti...

Mulla on yksi kaveri joka myös ylistää Macin tuotteita.. itse en ole päässyt ylistykseen mukaan, koska mulla ei ole yksinkertaisesti varaa ostaa niitä. :-) Maybe someday!

 
7. toukokuuta 2012 klo 2.03 , Blogger Mirette kirjoitti...

... Niin ja piti sanoa että mun mielestä tuo musta luomiväri näyttää ihan huipulta! :)

 
7. toukokuuta 2012 klo 5.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se on M.A.C -,-,-,--,-,-, bitch please

 
7. toukokuuta 2012 klo 6.46 , Blogger EMMA kirjoitti...

ompa kiva toi luomiväri. variseeko se kauheesti ja onkse helppo levittää :-----)

 
7. toukokuuta 2012 klo 7.50 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Oi, sä olet niiiin kaunis !! (-:

 
7. toukokuuta 2012 klo 10.10 , Blogger Lauriina kirjoitti...

M.A.C ei oo kyllä koskaan pettänyt!

Ps. Ihana sinä! ♥

 
7. toukokuuta 2012 klo 12.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Tää ei ehkä liity just tähän postaukseen, mutta kysynpä kuitenkin!
Eli joku muu on varmastikin jo kysynyt tätä aikaisemmin.. mutta voisitko tehdä jonkunlaista postausta ylioppilas/valmistujaismeikistä? Olis kiva kuulla, miten meikistä saa sillain koko päivän kestävän ja oikeen juhlavan. Joku tekoripsi-tutorialkin olis tosi kiva! Olis varmaankin monelle apua :)

 
7. toukokuuta 2012 klo 12.49 , Blogger sara kirjoitti...

kauniina taas! ja ihana uusi banneri!

 
7. toukokuuta 2012 klo 13.11 , Blogger veerra kirjoitti...

mulla ei oo noista mitään kokemusta mutta musta ois ihanaa jos osaisin meikata tommoset tummat silmämeikit ku sulla! mutta eeeiii eikä löydy kärsivällisyyttä opetteluun :D

 
8. toukokuuta 2012 klo 0.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot niin nätti aina , ihan sama kuinka paljon tai vähän sulla on meikkiä , awwws <3

 
8. toukokuuta 2012 klo 11.26 , Blogger Milena kirjoitti...

toi poskipuna on kyllä aika houkutteleva. ite oon vasta viime aikoina alkanut kiinnostua Macin tuotteista ja oon todennut, että se yks huulipuna, jonka nyt olen saanut ostettua Macilta on UPEA!!! ja haluan heti ostaa lisää Macin tuotteita! :)

 
8. toukokuuta 2012 klo 11.40 , Blogger Milena kirjoitti...

OI ! Toi luomiväri on uskomattoman hyvännäköinen.


Mulla olis punainen yo mekko ja oon miettiny luomiväriä ja silmämeikkiä siihen ja nyt taidan kyllä tietää mitä silmiini lakkiaispäivänä sudin ;)

kiitos <3

 
10. toukokuuta 2012 klo 0.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näytät ihan Greyn anatomian Callielta! :D (eli tosi kauniilta :>)

 
10. toukokuuta 2012 klo 1.54 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jenni:
Kääk, kiitos!♥

Mire:
MAC!!!! Henkeen ja vereeen MAC! Onhan ne Suomessa melko hintavia, mutta joihinkin meikkeihin kannattaa panostaa. :) Esimerkiksi itse voin ostaa ihan hyvin esimerkiksi puuteri tai kynsilakkani tai luomivärini H&M:ltä halpiksena mutta asioihin kuten meikkivoiteeseen ja ripsiväriin kumminkin panostan!

Ano:
Sori.

EMMA:
Eikö ookin!! :) Helppo on levittää, ihan perus luomiväri! Ja ei varise ainakaan mulla yhtään, tosin saa sitä kyllä silti levitellä illan mittaan lisää että se pysyisi yhtä tummana. :) (Tai sit bailasin liikaa.)

Kaisa:
Apua kiitos.♥

Lauriina:
Ei muakaan!! Ihana SINÄ♥!

Ano:
Kääks no valmistujaisaihe ei ole mulle sinänsä kauhean tuttu, mutta voin harkita! Irtoripsien kiinnitystä on opettanut ainakin Nude-blogin Erika ja Saara Sarvas on mielestäni joskus opastanut valmistujaismeikin saloihin!

sara:
Hii kiva, että tykkäät! :)

veerra:
Nohnoh noissa ei edes oikeasti ole mitään vaikeeta, kyse on vaan kunnon välineistä! Noissa silmissä on vain levitetty mustaa luomiväriä pelkälle liikkuvalle luomelle runsaasti ja sitten häivytetty HYVÄLLÄ SIVELTIMELLÄ luomivakoon, that's it! :) You can do it!

Ano:
Aww kiitos♥

Milena:
Todellakin, lupaan ettei ne petä!!

Milena:
Eikö!! Kiva, että inspiroiduit! :)

Ano:
KÄÄK kiitos!!! :)

 
10. toukokuuta 2012 klo 2.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Macin eläinkokeettomuus on kyseenalaista...

http://www.mybeautybunny.com/mac-longer-cruelty-free/

"MAC tests on animals. They sell in China. China law requires animal testing. MAC told her in part that they only do animal testing ‘when required under the law’. Similar to what Estee Lauder recently told me (MAC’s parent company), and countless other companies who sell in China have stated."

 
15. toukokuuta 2012 klo 9.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

True. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu