Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Survivor

torstai 17. toukokuuta 2012

Survivor

En voi uskoa tätä! Juuri kun ehdin valitella teille kamalaa allergiaani, oloni helpottikin. Vietin eilisen päivän neljän seinän sisällä nukkuen ja lepäillen sillä oloni oli kaiken lisäksi kuumeinen. Samalla vedin antihistamiinitabuja naamariin ja rääkkäsin silmiäni älyttömillä annoksilla silmätippoja. Illan mittaan alkoi päätä vähän särkeä, mutta oletin sen johtuvan tästä sisällä kökkimisestä joten kävin pikkukävelyllä ja heti helpotti. Nukuin vielä tänään aamulla pitkään, otin pari tabua, nukuin lisää ja nyt heräsinkin jo niin että tunsin oloni ihmiseksi. Ihmeellistä! Lääketiede.♥

Kohta lähden taas ovesta ulos, saa nähdä miten selviydyn. Tällä hetkellä minun ja pölyn pelitilanne on 1-1. Tänään uskalsin kuitenkin jo meikatakin! Kyllä helpotti heti oloa, ainakin henkisesti.
Päivän meikko oli luonnollinen, ruskeasävytteinen inkkarikorviksien inspiroima kevätmeikki. Silmämeikki koostui ruskeasta rajauksesta sekä kevyestä ruskeasta varjostuksesta. Ehdoton lempparini on kuitenkin tuo karkkinen oranssi huulikiilto, jonka esittelen teille vielä myöhemmin paremmin. Sen kaveriksi sipaisin poskille vähän matchaavaa poskipunaa.

Pohja: Cover All (Wet 'n' Wild), Meikkivoide (130 Fit Me, Maybelline), varjostuspuuteri (MSCHIC), poskipuna (Fleet Fast, Mac).
Silmät: Kulmakarvasetti (Wet 'n' Wild), ruskea eyeliner (Exaggerate, Rimmel), ripsiväri (Illegal Length, Maybelline), ruskea luomiväri (Kaislankukat, Lumene), vaalea luomiväri (Vanity, Wet 'n' Wild).
Huulet: Huulikiilto (Riviera Life, Mac).

ps. Onko kukaan kuunnellut Adam Lambertin uutta levyä vielä? Meikä tykkää!
pps. Nyt on vasta toukokuu miksi minulla on jo pisamia?!?? Yy.


Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

19. toukokuuta 2012 klo 6.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oivoivoivoivoi oot aivan uskomattoman nätti! love ur blog!

 
20. toukokuuta 2012 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oiii oot todella kaunis !! sait just uuden lukijan :-)

 
21. toukokuuta 2012 klo 5.08 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kääks, kiitos! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu