Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

As seen by Suvi Tiilikainen!

lauantai 9. kesäkuuta 2012

As seen by Suvi Tiilikainen!

Nyt sitä luvattua jatkoa Loreal Parisin iltamista! Kuten jo pikaisesti mainitsinkin, bloggaajilla oli paikan päällä mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka yksi onnekas voittaja pääsisi LOréalin virallisen meikkitaiteilijan Suvi Tiilikaisen siveltimen alle. Lykky kävi jii än ee ja sainkin olla se yksi onnekas! Suvi kysyi heti ensimmäisenä, että millainen meikki tehdään ja minä annoit ehdottomasti vapaat kädet. Olisihan se nyt paljon mielenkiintoisempaa nähdä millaisena maalauspohjana toinen ammattitaitoinen ihminen näkisi kasvoni!


  • Ohessa onnekas arpalippuni sekä minä, jolla ei ollut vielä aavistustakaan siitä, että pian saisin pyyhkiä omat punat huuliltani ja korvata ne uudella.


  • Koska en ollut varautunut toisen ihmisen meikkattavaksi olin tietysti meikannut itse iltaa varten. Siksipä pesin omat meikkini pois ja Suvi lopulta huolehti, että viimeisetkin edellisen meikin rippeet olivat lähteneet luomilta.


  • Sitten sainkin jo rentoutua ja nauttia olostani! Pohjalle levitettiin Lorealin uuden Lumi Magique -sarjan meikkivoidetta sekä Pure Light Primer -meikinpohjustajaa. Sen sijaan, että Suvi olisi lisännyt perinteisesti ensin primerin ja sitten meikkivoiteen, hän sekoitti ne keskenään luodakseen kevyemmin, helpommin levittyvämmän ja kuulaamman pinnan!

  • Poskipäille, leukaan, sekä nenänvartta pitkin aina ylös asti käytettiin Primeria meikkivoiteen päällä myös korostukseen. Silmänalusille levitettiin valokynää.


  • Silmämeikki tehtiin Lorealin tummalla shampanjansävyisellä, kimaltelevalla luomivärillä. Varjostukset työstettiin mustan luomivärin sijaan mustalla kajaalirajauskynällä kuten itse rajauksetkin (yläluomelle sekä vesirajalle). Rajauskynällä varjostamisessa, kuten luomivärilläkin, tärkeintä on huolellinen häivyttäminen. Lopuksi Suvi viimeisteli silmämeikin levittämällä vielä samaista kimaltelevaa luomiväriä varjostuksen päälle.

  • Tummien piirteideni vuoksi ei kulmilleni tarvinnut tehdä oikeastaan mitään. JES, kulmakarvat Suvi-approved!

  • Meikin viimeisteli huulille levitetty huulipuna, jota edusti Color Riche -sarjan uusi kesäsävy 371 Pink Passion.


  • Lopuksi ihailimme kaikki yhteistuumin upeaa kädenjälkeä. Meidän kaikkien ihastukseksemme illan aikana ilmoitettiinkin myös, että Suvi Tiilikainen jatkaa Loreal Parisin meikkitaiteilijana myös seuraavan vuoden!


  • Tiivistäkäämme; tässä siis vielä ennen ja jälkeen -kuvat! On vähän kalpeampi tyttö noissa ensimmäisissä... tohdin syyttää kamera-asetuksia, mutta kyllä suurin kiitos menee silti ehdottomasti Suvin taidoille!


Tässä vielä yksi eniten todellisuutta vastaava lähikuva, jonka ryöstin Pumpulipupulta! Muista kuvista jeesikiitos Miretelle ja Mirpulle!

Kiitos muuten paljon palautteesta myös uuden bannerikuvan suhteen! Se vaikuttaa olevan oikein hyvässä suosiossa mikä on mainiota sillä olen itseasiassa tahtonut vastaavanlaisen kuvan tuonne yläpalkkiin ihan blogin alkuajoista asti!


Tunnisteet: , , ,

11 kommenttia:

9. kesäkuuta 2012 klo 3.36 , Blogger Liisa kirjoitti...

Mitkä mustat viivat sun silmistä lähtee poskia alaspäin noissa after-kuvissa? :o Jotku hassut varjot vai mitä ihmettä? Ihana toi huulimeikki :)

 
9. kesäkuuta 2012 klo 3.43 , Blogger Joanna kirjoitti...

Liisa:
Mitkä ihmeen mustat viivat?

 
9. kesäkuuta 2012 klo 4.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis meikki! Muistatko tuon luomivärin nimeä tai sarjaa, josta se oli?

 
9. kesäkuuta 2012 klo 7.07 , Blogger Hanna kirjoitti...

Näen myös samat "viivat". Varmaan varjosta ja kasvojesi mallista johtuu nuo "viivat", ei meikistä :)

 
9. kesäkuuta 2012 klo 7.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana meikki! tosin pakko kyl myös todeta et osaat kyl ite meikata iha sika hyvin/ammattilaisen verosesti, ku on katellu noit sun ite meikkaamia kuvia! :)

 
9. kesäkuuta 2012 klo 8.34 , Blogger Elina kirjoitti...

VIivoja, siellä on viivoja eli jotain varjoja joo mutta oot ehana <3 Tuu meikkaa mutki? Mullon vaan tylsää kynsilakkaa joka vaihtaa välillä väriä nyyh :(

 
9. kesäkuuta 2012 klo 9.40 , Blogger Vilma Sofia kirjoitti...

mun mielestä sun oma tekemä meikki oli hienompi ;-D

 
10. kesäkuuta 2012 klo 0.32 , Blogger Princess Whatever kirjoitti...

Ihanat meikit, ei tuossa sun oma tekemässäkään todellakaan mitään vikaa ole, eikä mielestäni edes ainakaan hirveästi jää tuolle Suvi Tiilikaisen tekemälle.

 
10. kesäkuuta 2012 klo 1.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, mitä varjostusväriä käytät? :) Luin varjostuspostauksesi mutten löytänyt sieltä mitä varjostusväriä itse käytät :

 
13. kesäkuuta 2012 klo 4.56 , Blogger Mirette kirjoitti...

Jee! :P

 
20. kesäkuuta 2012 klo 1.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Hitto kun en yhtään muista! Yritin sitä etsiä tätä kirjoittaessani mutta ei käynyt onni. :(

Hanna:
Jos ne ovat ne mitä luulen niin juu varjoja ovat!

Ano:
Kääk kiitos!♥

Elina:
Mää voin tulla joskus! :D

Vilma Sofia:
Haha eihän siinä ole juuri muuta kuin huulipunaa? :D

Princess whatever:
Kiitos mahtavaa! :)

Ano:
Sen postauksen aikoihin käytin vielä MSCHIC for Seppälä -sarjan erästä rusehtavaa luomiväriä, nykyään käytän MSHICin varjostus- ja korostuspuutereita, ne on parhaita!

Mirette:
JEEEEE!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu