Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesähuulipunat!

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kesähuulipunat!

Noniin tyttäret! Siinä missä keskityttiin kesäväreissä viimeksi kynsien suuntaan, palataan nyt takaisin kohti huulia. Vaikka perinteinen kunnon punainen puna onkin henkilökohtainen lempparini, liikkuvat tämän kesän trendivärit hituisen vaaleammissa, pikkaisen marjaisemmissa, ja hurjan paljon oranssimmissa sävyissä! Huulipunalla saa tehtyä niin uskomattoman helposti niin uskomattoman suuren eron niin nopeaan kuin vaivallakin tehtyyn meikkiin, ja pienikin sävyero huulipunien välillä voi mieletön ero huulilla. (Löydän itseni aina puolustelemassa itseäni sen sen suhteen miksi tarvitsen niin paljon punia aina reissuun mukaan...)


Ohessa muutamia uutuuksia, jotka kattavat hyvin juurikin tämän kesän trendivärien kirjon. Niistä omaksi suosikikseni onkin yllättäen noussut kaikista vaalein, Nicki Minajin Macille lanseeramien meikkien Viva Glam -punasarjan sävy   SATIN  , joka on juurikin se muovisen näköinen jo Nicki Minajin tavaramerkiksikin muodostunut puna! Todellisuudessa se näyttää vieläkin kirkkaammalta, sillä on todella niin pigmenttinen ja vaalea, että pistää erityisesti silmään ruskettuneen ihon keskeltä. Todellisuudessa näinkin barbimaisen sävyinen huulipuna ei kuitenkaan näytä mitenkään törkeältä jos ei muuten ole trashyn näköinen.

Toinen kuvasta löytyvä Macin kaksikko sen sijaan kuuluu Beth Ditton lanseeraamien meikkien punasarjaan.   DEAR DIARY  -nimeä kantava kirkas fuksia on hyvä lisäys punahyllyyn, josta ei vielä magentan sävyjä löydy. Muuten se ei ole tämän sävyskaalan punana mitenkään erikoinen vaiikka niinkin näyttävän lanseerajansa perusteella olisin odottanut huulilleni super-räikeää pinkkiä. Punan peittyvyys on kuitenkin keskiverto ja pigmenttikään ei ole yhtä huipussaan kuin esimerkiksi edellämainitussa Nicki Minajin sarjan vaaleassa värissä. Sopivan värisen huulikynän kanssa se saattaa tosi päästä kirkkaastikin täysiin oikeuksiinsa. 

Sävyn kaveriksi sarjaan on päätynyt nyt niin kovasti muodissa oleva trendikäs oranssi, joka sävynä kantaa nimeä   BOOYAH!!   Vaikka sävy onkin samaa punasarjaa kuin edeltäjänsä ja jakaa siis näin ollen yhtä keskiverron pigmenttisyyden sekä peittävyyden, saa se kuitenkin vähän lisäpisteitä nimensä ansiosta. Voitteko kuvitella sitä hetkeä kun joku kysyy teiltä mitä sävyä kannatte huulillanne ja saatte ihan oikeasti vastata innokkaana huutaen BOOYAH!!? Kaiken kaikkiaan tämä oranssi sävy on oikea valinta jos tahtoo huulilleen vain kevyen taiton oranssiin. Molemmat punat tuntuvat erittäin kosteuttavilta.

Kesäpunien neljännelle pallille on päässyt L´Orealin Color Riche -sarjan sävy   CRAZY FUCHIA  . Se ei pigmenttisyydessään valitettavasti vedä vertojaan muille postauksen punille, mutta mitä siitä uupuu pigmenteissä, se korvaa marjaisella sävyllään sekä hyvällä levittyvyydellään. Tämä puna onkin oiva niille, jotka tahtovat huulillensa kauniin punan ilman liikaa räikeyttä tai näyttävyyttä.


Lämpenettekös te tänä kesänä enemmän pinkin vai oranssin sävyille?


Tunnisteet: , , , ,

9 kommenttia:

24. kesäkuuta 2012 klo 4.58 , Blogger Milla kirjoitti...

Ihania värejä! Mä lämpenen kyllä molemmille! Veikkaan, että pinkki on kuitenkin se, joka mulle paremmin sopii.

 
24. kesäkuuta 2012 klo 6.44 , Blogger Petronella kirjoitti...

Ihana toi oranssi ! Osaatko kertoa paljonko toi maksaa ? :-)

 
24. kesäkuuta 2012 klo 8.39 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Kyllä tuollainen retropinkki olisi ihana omistaa! Oranssille en jostais syystä lämpeä yhtään :)

 
24. kesäkuuta 2012 klo 13.08 , Blogger Nukke kirjoitti...

iik tuo Nicki Minajin puna on aivan ihanan sävyinen sun huulilla MINÄ TAHDON BARBIE HUULIPUNAN♥

 
25. kesäkuuta 2012 klo 4.30 , Blogger Alina kirjoitti...

Mistä sä ostat MAC:in meikkejä? :0 Sulla on muuten aivan ihana blogi ja vaikutat muutenkin ihanalta ihmiseltä! Oot niin kauniskin :)

 
25. kesäkuuta 2012 klo 5.58 , Blogger Joanna kirjoitti...

Milla:
Pinkki on aina kiva! :)

Petronella:
En osaa sanoa mikä Suomessa on hinta, mutta ainakin jenkkien verkokaupassa hintaa on US$17!

Jasmin:
Aijaa, jännä! Toi pinkki on kyllä supermielenkiintonen! :D

Nukke:
Se on niiiin SUPERkirkas :D Pitäisi ottaa siitä lisää kuvia, jossa tulisi ilmi miten kirkas se oikeasti on :D

Alina:
Olen yhteistyössä Macin kanssa ja saan sitä kautta, mutta Suomesta Macin meikkejä voi ostaa Helsingin Stockmannilta! :) Kiitos paljon!!♥

 
25. kesäkuuta 2012 klo 9.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voitko tehdä postauksen 3-5 lempiasukokonaisuudestasi? :-)

 
25. kesäkuuta 2012 klo 10.32 , Blogger kaihda kirjoitti...

Sulla on kyllä makee tyyli koota näitä meikki-postauksia! Hyvän näköistä ja selkeätä. Asiasta kukkaruukkuun, tuleeko Provinssista laajempikin postaus (vai johndoen puolelle)? Bongasin sut siellä pariin otteeseen kuvaamassa päälavan edustalla, joten ei pahemmin voinu alkaa huutelemaan mitään "kiva blogi" juttui, mutta tietty jäi kiinnostamaan miten festarit meni. tänks!

 
26. kesäkuuta 2012 klo 13.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Huulipunan nimi on vaan Viva Glam Nicki Minaj, sen "koostumus" on satin. Ja myös Turun Stockmannilta löytyy MACin piste :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu