Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesäkynsilakat!

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kesäkynsilakat!

Olen aina vähän hukassa blogissani mitä tulee kynsilakkoihin. Miten niitä olisi luonteva esitellä: pitäisikö sitä esitellä jokainen erikseen? Hei! Tässä päivän kynsilakka! Vai pitäisikö sitä kaataa kaikki kasaan ja esitellä mitä nyt löytyy kaapista? Hei kattokaa! Näin paljon mä omistan! Vai pitäisikö vaan olla esittelemättä ja antaa kynsien vilahdella aina silloin tällöin päivän meikki -kuvissa? Hei kattokaa! Mun kynnet ihan vaan itsestään vaihtaa väriä! Miten te tykkäätte lukea kynsilakoista?


Tällä kertaa päädyin esittelemään lempparit kesäkynsilakkasävyt yhdellä rykäyksellä. Näillä pääsee minusta aika hyvin alkuun! Tulevaisuudessa olen ajatellut esitellä kynsilakat pieninä pistopostauksina, joissa yksinkertaisesti näytetään kynsilakka kuvin ja mainitaan sävy, merkki ja hinta. Ei kai kynsilakoista voi sen kummemmin kertoa?


Näistä kynsilakoista sen verran, että esillä olevat kesäsävyt ovat niin toistensa kavereita, että ne sopivat vaikkakin juuri näin; kaikki eri sormille. Keskeltä löytyvä keltainen on osa Beth Ditton Macille lanseeraamaa meikkisarjaa, josta vielä tarkemmin myöhemmin! Sävy on juuri sellainen täydellisen sitruunainen kesäsävy, joka näyttää varmasti erityisen herkulliselta muiden pastillisävyjen kaverina. Lakka vaatii muutaman kerroksen levittyäkseen tasaisesti siinä missä L´Orealin lakat ovat hullun pigmenttisiä ja pärjäävät jopa yhdellä kerroksella. L´Orealin lakkojen sävy on muutenkin täyteläisempi.

Mitkä ovat teidän lempparit kesäsävynne kynsilakoista ja mikä tästä viisikosta iski eniten?


Tunnisteet: , , ,

3 kommenttia:

20. kesäkuuta 2012 klo 8.26 , Blogger Tiina kirjoitti...

Noi L'Orealin lakat on tosi hyviä! Mulla on kans toi oranssi ja vaaleanpunainen, olleet tosi kovassa käytössä. :)

 
22. kesäkuuta 2012 klo 11.11 , Blogger Nukke kirjoitti...

ihanan näköisiä kaikki saman käden sormissa!! :) sininen, siihen oon nyt koukussa kaikin tavoin :D

 
25. kesäkuuta 2012 klo 6.08 , Blogger Joanna kirjoitti...

Tiina:
Ne on! Ne on niin super pigmenttisiä! :) Vaaleanpunainen on ihana! Se on niiin... vaaleanpunainen!

Nukke:
Eikö ookkin! Kunnon värisirkus! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu