Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

BREAKING NEWS!!

perjantai 27. heinäkuuta 2012

BREAKING NEWS!!

Drum roll. Drrrrrrr!! Muutaman päivän sisällä blogini siirtyy Indiedaysin hellään huomaan. Pam pam PAA! IIIIIIKS! Toivon, että otatte uutiset yhtä positiivisesti kuin meikä sillä minä en meinaa pysyä housuissani! Onneksi te olette aina olleetkin ihan super-tukevia (???) lukijoita ja toivon että kaikki jatkatte mukaani yhteiselle matkalle. Tämä on blogini tietynlainen uusi alku, mutta ei huolta sillä ruudun toisella puolella häärää edelleen tämä sama tyttönen joka raapustelee edelleen aivan yhtä hupsuja juttuja.

Siirto tehdään TI 31.7. jonka aikana ette pysty jättämään kommentteja joten älkää panikoiko! Kun blogi on siirretty kokonaan Indiedaysiin, pystytte taas kommentoimaan normaalisti! Tähän bloggerin blogiin saapuvat lukijat uudelleenohjataan automaattisesti uuteen blogiin, joka löytyy 1.8. alkaen osoitteesta muuttolintujasyksylla.indiedays.com!

Pakko kiittää vielä erikseen ihania Indiedaysin tyyppejä, ihanaa ”blogi-isosiskoa” Nataa, jolla epäilen vahvasti TIEDÄN olleen sormet pelissä ja joka on antanut minulle hienoja neuvoja matkan varrella, ihanaa ystävääni Riittaa joka sai minut jatkamaan silloinkin kun sain ensimmäisen negatiivisen kommenttini ja kaikkein eniten teitä ihania lukijoita, jotka olette tehneet tästä matkasta niin ihastuttavan ihanan! Pus.


Indiedaysille siirtyminen on ihanaa ja siistiä ja avartavaa ja kaikkea muuta sitä mitä tulisi ensimmäiseksi mieleen, mutta sitä mitä minun on ehkä vaikea pukea sanoiksi on se miten liikuttavaa se minulle jostain syystä on. En ole koskaan kokenut olevani mikään fashionista enkä todellakaan ole koskaan ollut yksi suosituista tytöistä. Rakastan ihmisiä mutta uudessa seurassa olen usein ujo ja kiusaantunut ja blogiprinsessojen keskellä koen usein todellakin olevani se yksi musta lammas. En tiedä juurikaan mitään muodista muuta kuin muiden blogien kautta ja se mitä kiskon päälleni on lähinnä kiinni mielialastani ennemmin kuin siitä mitä tapahtuu Trendin sivuilla.

Kun aloitin tämän blogin, päätin kuitenkin käyttää tätä kaikkea ennemminkin voimavarana kuin jarruna. En ehkä ole S-koon vaateripustin, mutta mitä sitten? Olen aina ollut sellainen tyttö jolla ei ole varaa uusimpiin vehkeisiin ja vempaimiin, saatikka sitten kuteisiin, mutta tarkoittaako se, ettei meillä ”tällaisilla tytöillä” saisi olla blogia? Tarkoittaako se etten voisi nousta meidän äänitorveksemme? Tarkoittaako se etten voisi kokeilla? Tarkoittaako se ettei vähästäkin voisi luoda paljoa? Nouse kunnianhimoisena ratsusi selkään, oi blogsteri, ja luo uutta! Niin tein. Miksi sanoa mahdollisuudelle ei?

Koska aloitin blogini niin tyhjästä, on se kehittynyt ajan saatossa. Asukuvat harvenivat ja harvenivat ja fokus siirtyi salakavalasti asusteisiin, pohdiskeluihin ja tietysti niihin kaikkein tyttömäisimpiin tyttöjen juttuihin: kosmetiikkaan. Hiljalleen blogini on kolahtanut lifestyleä sivuavan kauneusblogin lokeroon. Täällä tunnen itseni kotoisaksi ja ajattelin viihtyä pitkään. Olen jo purkanut tavarani, korkannut huurteisen ja vaihtanut nimen postilaatikkoon. Tästä laatikosta en lähde kulumallakaan, taidan kuulua tänne.

Vaikka Suomessa kavahdetaan onnea ja ylpeyttä, olen nyt silti aika onnellinen ja ylpeä. En koskaan uskonut pääseväni näin pitkälle tämän blogin kanssa ja on ollut hauska huomata miten suosiota on tullut sitä enemmän mitä enemmän olen avannut itseäni ja omaa maailmaani. Kai se mitä halusin oikeasti sanoa on, että elämällä on joskus tapana luoda uutta polkua mitä ihmeellisimpiin suuntiin ja on mahdotonta ennustaa mitä vielä on edessä. Minusta on joskus tuntunut siltä ettei tämä elämä vain ole ihan kaiken arvoista ja nyt olenkin tässä missä nyt olen, tavannut ihania ihmisiä matkani varrella ja saanut tehdä ihania asioita. Jos teitä nyt elämässänne surettaa, toivon että teillä on malttia, voimaa ja sisua odottaa sillä kaikki tulee paranemaan niin, niin paljon!

Satoja sydämiä, ehkä jopa tuhansia. <3

(ps. Pahoittelut sille ihanalle viiksekkäälle tyttöselle, jolle törkeästi valehtelin Ilosaarirockissa kun tulit kertomaan lukevasi mun blogia. Kysyit, että ”mikset sä oo vaikka jossain Indiedaysissa kun sun kuvat on niin laadukkaita ja kaikkee.” Virnistin ja sanoin etten tiedä. Sori… :D)


Tunnisteet: ,

34 kommenttia:

27. heinäkuuta 2012 klo 2.15 , Blogger Elina kirjoitti...

Pääsenkin sitten mun synttäripäivän kunniaksi lukemaan sinun ekoja Indiedays-bloggauksia, jee! Niin ja suurensuuret onnittelut Indiedaysoitumisesta! :D

 
27. heinäkuuta 2012 klo 2.22 , Anonymous Linda kirjoitti...

Hei mahtavaa, onneks olkoon! :) Mä en aikasemmin tajunnu meikkiblogien ideaa yhtään tai musta ne oli jopa tylsiä, sit löysin sun blogin ja kas kummaa oon innostunu meikkaamisesta ja kasvojenhoidosta ihan eri tavalla!!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 2.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva jos tykkäät sinne pääsystä. :)

Itse inhoan indiedaysia enkä tykkää lukea blogeja, mitkä ovat siellä mainosten seassa. Miksi kukaan haluaa indiedaysille, muuta kun rahan takia? Äh.

 
27. heinäkuuta 2012 klo 2.38 , Blogger Nukke kirjoitti...

Voi apua ! Oon niin kateellinen ja mä en koskaan oo kateellinen!! :-D

 
27. heinäkuuta 2012 klo 2.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha! oi mahtavaa tiesin että tämä tapahtuu jonain päivänä! <3 viiksekäs tyttö

 
27. heinäkuuta 2012 klo 2.49 , Blogger Sita kirjoitti...

Onneksi olkoon ihan hulluna! Oon ylpeä susta ja sie oot ansainnu tän :) Ihanaa!!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 3.04 , Anonymous Karoliina kirjoitti...

Onnee Joanna!

Hankaluuksien kautta voittoon, saat olla ylpee itsestäs, koska näet vaivaa niin hurjasti tän blogin kanssa! :))

Jatketaan samaan malliin siellä! :):):)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 3.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeeta! Onneksi olkoon, olet ansainnut sen!

Hannah

 
27. heinäkuuta 2012 klo 3.41 , Blogger Minna kirjoitti...

Heippa Joanna!

Vasta nyt huomasin, että sulla on blogi kun linkitit facebookkiin tuosta muutosta Indiedaysille! Onnea :) piti heti selata melkein koko blogi läpi ja nyt oon sun uus lukijas ;) Ihana blogi ja kivoja juttuja!
t. Minna (Kaaoksen tyttöystävä;) haha)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.00 , Blogger veera kirjoitti...

oi, onnee ihan kauheesti, hihkun ilosta sun puolestas :D Jännä huomata miten plajon tämäkin blogi on kehittynyt, olen kuitenkin seurannut blogiasi melkein alusta asti. Olet kyllä paikkasi indiedayssä ansainnut!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.03 , Anonymous Annie kirjoitti...

Paljon onnea "ylennyksen" johdosta!

Tavallaan pikkuisen harmittaa, että blogiisi tulee muutoksen myötä enemmän sinusta riippumattomia mainoksia sivupalkkeihin, eikä blogi välttämättä tunnukaan enää niin... kotoisalta(?), mutta ymmärrän kyllä että olisi todella hölmöä olla tarttumatta uusiin tilaisuuksiin kun niitä tuolla tavalla nenän eteen tarjotaan.

Olet jo pitkään ollut mielestäni mielenkiintoisimpia persoonia blogimaailmassa ja sovit varmasti hyvin Indiedaysin joukkoon, hienoa Joanna! :)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.19 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Ihanaa! Sä kyllä ansaitset tän! Kuulut kyllä parhaisiin bloggareihin ikinä! :)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.22 , Blogger karoliina kirjoitti...

Onneksi olkoon =)!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.37 , Blogger Jemina kirjoitti...

Olet niin mahtava tyttö etten kestä! Enkä ole pitkään aikaan ostanut mitään kosmetiikkaa jollet sinä ole ensin suositellut sitä blogissasi.

Voi että pysy aina sinuna ja superisti onnea Indiedaysista! <3

 
27. heinäkuuta 2012 klo 4.42 , Blogger Jade kirjoitti...

JES PALJON PALJON ONNEA! oon venannu tätä uutista jo tovin, koska mun mielestä sun blogi on ehdottomasti yks laadukkaimmista! <3 miljoona sydäntä sullekin!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 5.15 , Blogger liisa kirjoitti...

onnea muru,oon iloinen sun puolesta! tätähän sinä halusit eiks niin! pusuja!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 6.09 , Anonymous starlet kirjoitti...

Upeeta! Just luin samanlaista juttua yhdeltä toiselta indiedaysiin päässeeltä bloggaajalta muuten :) Sulla on ihana, laadukas, hyödyllinen ja omaperäinen blogi ja odotan sun tekstejä aina innolla!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 8.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Mä en valita/välitä mainoksista, koska mun mielestä on ihan oikeus ja kohtuus että sulle jää tästä hommasta jotain käteenkin :) Mielettömän hieno juttu!

Äläkä yhtään stressaile noista materialistisista seikoista, mua ei ainakaan kiinnosta lukea pelkästään siitä, mitä on ostettu, mistä ja paljonko maksoi. Luen tätä blogia koska oot jotenkin niin ihanan aito ja mahtava persoona, kirjoitat taitavasti ja visuaalinen puolikin on kunnossa :) Mä olen oikeasti äärimmäisen perusnegatiivinen kaikesta valittava synkiö, mutta sun postauksista tulee aina sellainen pörröinen ja vaaleanpunainen olo! Oot huippu <3

 
27. heinäkuuta 2012 klo 8.38 , Blogger netta kirjoitti...

oijoii hirmuisesti onnea! =)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 10.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eh... Mulla on itsellä vähän ongelmia Indiedaysin kanssa, enkä oikein piittaa niistä blogeista, mutta oon joka tapauksessa iloinen sun puolesta. On hienoo, että oot päässyt pitkälle tälläsen harrastuksen kanssa, joten onnea ja tsemppiä tulevaan! Toivon mukaan tietty "kotoisuus" säilyy tässä blogissa edelleen, vaikka se uusille urille siirtyykin ja sisältö pysyy samanlaisena. Juuri sen takia jäin tätä blogia itsekin lukemaan - koska se oli erilainen ja mun on helppo samaistua suhun ja sun kokemiin juttuihin.

Pidä ittes Joannana! :)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Öhh. Mä en nyt ymmärrä miksi se voi olla noin hienoa "päästä" indiedaysiin. Siellä ei tosiaankaan ole mikään muotibloggareiden kerma, vaikka ihan kivoja blogeja sieltäkin löytyy.
Ehkä vaan saat enemmän tuloja blogistasi, kun olet heidän leivissään.

 
27. heinäkuuta 2012 klo 11.44 , Blogger Mirette kirjoitti...

Onnea onnea onnea :)!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 11.57 , Anonymous aaips kirjoitti...

Upeeta, Joanna! Onnea tosi paljon ja tsemiä tulevaisuuteen! :)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 12.51 , Blogger Markka kirjoitti...

Ehdottomasti hyvä uutinen!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 16.20 , Blogger Annika kirjoitti...

Jee, tosi hienoa ja paljon onnea! :) tee yksi tukeva lukija ;)

 
28. heinäkuuta 2012 klo 1.55 , Blogger lasrebajas kirjoitti...

Onnea Joanna :) Oon tosi tyytyväinen näistä uutisista, indiedays rocks!

 
28. heinäkuuta 2012 klo 2.33 , Blogger Henna kirjoitti...

noniii mahtavaa!!! :)

 
28. heinäkuuta 2012 klo 8.17 , Blogger Katri kirjoitti...

Paljon onnea, tosi hieno juttu! :)

 
29. heinäkuuta 2012 klo 0.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana ihana joanna ! <3

 
29. heinäkuuta 2012 klo 0.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana ihana joanna ! <3

 
29. heinäkuuta 2012 klo 12.41 , Blogger Nata kirjoitti...

hehe no saattoi ehkä snadisti olla jotai tekemistä tän kanssa blogi-pikkusiskoni, mut hei, mulla oli oma lehmä ojassa! nyt nähdään nimittäin paljon useammin sun kanssa! :)) jei! hei onneks olkoon vielä ja tervetuloa, oli jo aikakin saakeli :D

 
29. heinäkuuta 2012 klo 14.15 , Blogger Rose kirjoitti...

Onneks olkoon, Joanna! Jotenkin osasin aavistaa, että tämä vielä tapahtuu. :) Onnea vielä kerran ja tsemppiä jatkoon ♥

 
29. heinäkuuta 2012 klo 14.24 , Blogger veerra kirjoitti...

hajosin tolle "super-tukeville" :DDD Pointti nyt oli kuitenki se että ONNEKSI OLKOON! Mua ei oikeestaan kiinnosta meikkaaminen mut silti sun blogi on yks lemppareista :)

 
30. heinäkuuta 2012 klo 12.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä mahtava!! onnea ja tsemppiä! :-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu