Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jessie J punaisella matolla

torstai 5. heinäkuuta 2012

Jessie J punaisella matolla

Rakastan Jessie J'tä, se on vaan kaikin puolin niin siisti ja kaikissa sen biiseissä on ihan huippu sanoma. Ensimmäinen video, jonka siltä taisin nähdä oli Boombox Seriesin Who You Are, jossa Jessie laulaa kyseistä kappaletta Times Squaren metro-asemalla. Se sai mun ihon kylmille väreille ja saan samoja väristyksiä vieläkin aina kun kuuntelen Jessien levyä.

Sen lisäksi, että Jessie J on musiikillisesti niin lahjakas, on kyseessä mielestäni myös varsin näyttävä sekä hirveän suloinen nainen, jolla on asenne kohdillaan. Jessien positiivinen elämänasenne paistaa jotenkin silminnähden ulospäin ja hän osaa kantaa itsensä sekä klasisessa asussa punaisella matolla kuin välillä vähän räväkämmässä tyylissään mikä taitaa olla sitä ominta Jessie J'tä.


Ihaninta on tietenkin kun nämä molemmat ominaisuudet kohtaavat, kuten aikaisemmin tänä vuonna Grammy-juhlien punaisella matolla. Jessien metallisen mekon ohessa oli hiukset vedetty sliipatusti tiukalle ja viimeistellylle poninhännälle sekä jo tavaramerkiksi muodostunut graafinen otsatukka jäi kehystämään kauniisti kasvoja sekä viimeistelemään katseen entistä intensiivisemmän näköiseksi.

Luonnollisesti iskin kuitenkin silmäni Jessien kauniiseen meikkiin. Luonnollinen meikkipohja oli viimeistelty kevyellä aurinkopuuterilla sekä nudella huulipunalla. Meikin selkeä focus löytyi silmistä, joihin oli sudittu metallista purppuraa. Silmämeikki oli viimeistelty huolellisella varjostamisella sekä tummilla, intensiivisillä rajauksilla sekä yläluomella, että vesirajalla puhumattakaan näyttävistä tekoripsistä.

Päätin tänään tehdä oman vedokseni meikistä 120-paletin avulla. Levitin luomelle erilaisia violetin sävyjä ja viimeistelin varjostamalla mustalla ja tummanvioletilla sekä korostamalla kulmaluuta valkoisella. Kesän kunniaksi tein omasta versiostani kirkkaamman ja räikeämmän kuin Jessien klassisesta meikistä. Lopuksi rajasin vesirajan mustalla sekä taivutin ripset täysiin mittoihinsa.

Poskille sudin sekoitellen aurinkopuuteria ja persikkaista poskipunaa sekä korostin kasvojeni piirteitä korostuspuuterilla Huulilleni levitin punaiseen taittavaa nudea huulipunaa, joka muuten käy mielestäni täydellisesti yks yhteen tuon Jessien punan kanssa!


Pohja: Tasoittava meikkivoide (Yves Rocher), poskipuna (Melba, Mac), aurinkopuuteri (LÓreal Paris), korostuspuuteri (MSCHIC for Seppälä).
Silmät: Kulmakarvasetti (Wet 'n' Wild), 120-paletti, voidemainen kajalkynä (Yves Rocher).
Huulet: Huulipuna (Kate Moss 03, Rimmel)

Onko täällä muita kenestä Jessie J on aivan ihana? Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

5. heinäkuuta 2012 klo 23.04 , Blogger Salli kirjoitti...

Jessie on ihana! Ensimmäisen kerran kuulin ja näin koko likan siinä do it like dude musavideolla. Mun mielestä se oli niin cool siinä ja tykkäsin biisistä tosi paljon, mut ajattelin että jos tulisi mua yöllä vastaan niin pelkäisin ihan sikana :D

 
6. heinäkuuta 2012 klo 0.53 , Blogger Cecilia kirjoitti...

Jessie J on ihana ja piristävä artisti, jolla on hyvät mielipiteet! :) Ja söpö meikki myöskin:)

http://guabk.blogspot.fi/

 
8. heinäkuuta 2012 klo 8.17 , Blogger Anna Natalia kirjoitti...

Ei nyt varsinaisesti liity pelkästään tähän postaukseen, mutta aattelin vaan kertoa, että mun mielestä sun blogi on ihan mahtava. Jotenkin tosi aito, rehellinen ja mielenkiintonen. Tykkään. Kiitos ja tzemii.

 
10. heinäkuuta 2012 klo 18.14 , Blogger Joanna kirjoitti...

Salli:
Hahahahahah :D Jessie J on kyllä ihan supercool!

Cecilia:
Niin on! :) Kiitos!

Anna Natalia:
Kiitos paljon.♥ Toivottavasti pysyt matkassa! :)

 
14. heinäkuuta 2012 klo 7.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jessie j on vaan paras! :) Mä kuulin ton täysin saman biisin ekaa kertaa mistään sen biiseistä ja mä lievästi sanottuna RAKASTUIN♥ ne sanat ja sen ääni , ai että ku mulla tuli kylmiä väreitä. Oltiin tossa just riparilla, ja iltahartauksessa puhuttiin oman ittensä hyväksymisestä ja kun tää biisi laitettiin soimaa, kyllä siellä itkua riitti! Ihana postaus!♥

 
20. heinäkuuta 2012 klo 2.30 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Niin on!! Jessie ♥ Ihana sinä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu