Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joannan korutehdas vol 2.

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Joannan korutehdas vol 2.

En ole pitkään aikaan ehtinyt askartelemaan uusia koruja ja nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni. Rakas Supreme-koruni nimittäin rikkoutui hiljattain ja tarkoitus oli tehdä uusi. En kuitenkaan jotenkin onnistunut mitenkään tekemään yhtä kauniisti kaartuvia kirjaimia joten päädyin askartelemaan toisenlaisia koruja. Tässä siis tämänkertaiset tuotokset!


1. Tässä tämänkertaiset välineet, jotka ovat yleensä myös aina muulloinkin prosessissa mukana.


2. Ensimmäinen koru korvasi käytännössä rikkoutuneen Supreme-korun virkaa sillä se edustaa samankaltaista tyyliä. Minua kutsuttiin joskus Bambiksi kaulassani aina roikkuvan lempikaulakoruni vuoksi, joka oli Bambin siluetti. Se oli lempikaulakoruni ennen kuin sekin rikkoutui. Myöhemmin olen myös kokenut samaistuvani Bambin hahmoon ja minua sitäpaitsi muutenkin harmitti ettei se lempinimi tarttunut kunnolla.


3. Tässä käytännössä kaikki härpäkkeet joita käytin tuunatessani korua. Ketju oli vanhasta rukousnauhasta ja ihanat riipukset ala-asteella rikkoutuneesta käsikorusta. (Taidan rikkoa paljon koruja?) Kiinnitysrenkaat on ostettu Sinooperista alle eurolla.


4. Lopulta jätin lukko-avain-combon käyttämättä sillä se oli yksinkertaisesti niin hieno, että päätin vielä säästää sen johonkin myöhäisempään koruprojektiin. Käyttöön sen sijaan pääsivät timantit ja tähti. Ja valmis!


5. Toinen koru ei ollut itsetekemäni, vaan hiljattain kirpparilta löytämäni ketjukoru, jonka päätin tuunata vielä vähän näyttävämmäksi. Käytännössä otin esiin laatikossa lojuneen vanhan ristiriipuksen, sekä Sinooperista ostetut ristiriipukset ja koristelin ketjut niillä.


6. Tadaa! Ja valmis sekin.

Mitä tykkäätte vai tykkäättekö ollenkaan ja jos tykkäätte niin mistä tykkäätte eniten?Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

28. heinäkuuta 2012 klo 6.30 , Blogger sannni kirjoitti...

Aivan ihana tuo risti koru!! Tykkään tuosta bambi korustaki tosi paljon! :)

 
28. heinäkuuta 2012 klo 6.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi upeita koruja!! :-)

 
28. heinäkuuta 2012 klo 7.03 , Blogger Pilvi kirjoitti...

Ihan mahtava toi Bambi koru! Tykkään tosi paljon näistä sun "tee se itse" postauksista! (: Näitä vaan lisää, mikäli tulee tuunattavaa vastaan!

 
28. heinäkuuta 2012 klo 8.05 , Blogger Minka kirjoitti...

Alempi on enemmäm omaan makuun :)

 
28. heinäkuuta 2012 klo 9.13 , Anonymous starlet kirjoitti...

Tosi kauniita! Oot taitava! Mullakin on muuten ollut sama lempinimi, yläasteaikaiset kaverit oli sitä mieltä että mulla on bambisilmät :) Mutta Bambillahan oli ruskeet silmät ja mulla siniset? Enemmän kutsuisin sun silmiä bambisilmiksi... :)

 
29. heinäkuuta 2012 klo 2.21 , Blogger veera kirjoitti...

Tuo ristiketju on aivan mahtava! minäkii haluan :D

 
29. heinäkuuta 2012 klo 10.31 , Blogger Sini kirjoitti...

Mun suosikki on ehdottomasti tuo bambi-koru! :3

Voi kun itsekin osaisin tehdä itse koruja, mutta oon ehkä liian tumpelo sellaiseen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu