Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Prof Helsinki*

torstai 19. heinäkuuta 2012

Prof Helsinki*

PHUUH. Festarireissailut ohi än yy tee nyt. Nyt palataan blogin pariin! Ennen kuin keskitytään hiusteni megamuutosprosessiin, keskitytään ensin paikkaan jossa se tapahtui. Prof Helsinki sijaitsee aivan keskustan ytimessä Kampin kupeessa, mutta liikkeitä löytyy myös Tampereelta, Porista, Kotkasta ja Turusta. Profin filosofia perustuu Vidal Sassoonin kehittämään wash&wear filosofiaan:  hiusta leikataan ja muotoillaan sen luonnollisessa olotilassa, mikä tarkoittaa asiakkaille sopivia, helppohoitoisia hiuksia.

(Helsingissä, Porissa ja Turussa toimii Proffin alla myöskin koulutusohjelma, jossa voi kouluttautua parturi-kampaajaksi. Myös jo kouluttautuneille löytyy mahdollisuus hakeutua Proffin akatemiaan, jossa voi opiskella syventävästi.)


Profin palveluun kuuluu aina henkilökohtainen konsultointi ja suunnittelu jossa asiakkaan toiveet, kokonaisvaltainen tyyli, edelliset käsittelyt, pään muoto, kasvojen erityispiirteet, silmien- ja ihonväri yms. tärkeät osatekijät otetaan huomioon. Hiusleikkaukset perustuvat tarkkaan ja yksilölliseen jo edellä mainittuun Sassoon tekniikkaan; hiusta leikataan sen luonnollisessa olotilassa. Profin värjäystekniikka noudattaa samaa filosofiaa; tarkkoja, teknisiä, yksilöllisiä, asiakkaan edun mukaisia hiusvärjäyksiä joista on iloa pitkäksi aikaa.

Profin filosofiaan kuuluu myös, että liikkeessä työskentelee eri ammattinimikkeillä toimivia kampaajia opiskelijoista aina luovaan johtajaan, jolloin myös asiakka veloitettava hinta vaihtelee sen mukaisesti. Kaikkien Prof liikkeiden henkilökunnat käyvät työnsä ohessa läpi tarkkaan laadittua yksityiskohtaista ja yksilöllistä koulutusohjelmaa ja edistyen näin urallaan kokemuksen ja ammattitaidon karttuessa.

IIKS ja tässä Prof Helsingin ihania hiustaiteilijoita! Omien hiusteni parissa hääräsi ihana Miia (keskellä), jonka omakin kuontalo on saanut kesäksi vaaleanpunaisen kuosin mikä ei pelkästään kasvattanut luottamustani Miian taitoihin vaan myös kärsimättömyyttäni oman pääni värjäyksen suhteen. Kysyin Miialta miksi sen mielestä on parasta olla töissä juuri Prof Helsingissä. Se kertoi, että siksi että asiakkaat osaavat arvostaa Vidal Sassoonin innovatiivista tekniikkaa jota muiden kampaamoiden kattojen alla ehkä pelättäisiin ottaa vastaan ja kokeilla. Toinen syy oli se, että vierellä työskentelevien kampaajien työnjäljestä on helppo olla ylpeä. Mikä ihana yhteishenki! :)

Muiden kaupunkien liikkeet, yhteystiedot sun muut löytää virallisilta nettisivuilta!

PROF HELSINKI
Kansakoulukatu 1 B
00100 Helsinki
puh. 044 750 6530

Avoinna
ark. 10-20
la. 9-16Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

19. heinäkuuta 2012 klo 15.47 , Blogger Elina kirjoitti...

hei oli kiva jutella ilosaaressa, (pahoitteluni pienestä humalatilasta mutta ehkä se on ihan luvattua festareilla) olit aivan hurmaava ja mielettömän mukava (etkä juossu karkuun! jes) ja ihana ja kaikkea
terveisin viiksekäs leidi

 
20. heinäkuuta 2012 klo 2.17 , Blogger Joanna kirjoitti...

Elina:
Haha ei se mitään, se on erittäin ookoo! Ei mitään, oli mukava tavata. :) Sulla oli hienot viikset!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu