Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Saaliit

torstai 26. heinäkuuta 2012

Saaliit

Vaikken olekaan yksi niistä bloggaajista, jotka kokevat tarpeelliseksi esitellä jokaisen ostoksensa aina erillisessä postauksessa, olen aina mieltänyt kirpparilöydöt jotenkin erilaisiksi. Kirpparilöydöistä on minusta mielenkiintoista lukea, ja siksi jaksan niistä myös itse postata. Tänään Dallapénpuistossa kokoontui suuri joukko kalliolaisia (ja vähän muitakin) myymään tavaraa pois nurkistaan. Vähävaraisena löysin kuin löysin itselleni muutaman kivan saaliin.


Katsellessani hiljattain videota Ainon laukkuvuorista havahduin jälleen pitkästä aikaa siihen, etten taida omistaa yhtäkään mukavaa peruslaukkua. Tiedättehän, sellainen aikuisen naisten laukku, jossa ei ole mitään sen kummempia painatuksia tai härpäkkeitä. Olen sen vuoksi tyytynyt kangaskasseisin, jotka näyttävät toki katu-uskottavilta, mutta ovat pain in the ass yrittää löytää sisältä yhtään mitään ja pahinta siellä on kantaa järjestelmäkameraa, joka kolisee paikkaan jos toiseenkin. Siksi olin innoissani kun tänään pääsin paikkaamaan laukkukatoani muutamalla uutukaisella ja oi, niin kovin halvalla. Vaikka ruskea yksilö onkin ehdottomasti käytännöllisempi, tuo musta on vaan niin kaunis ja ehdoton lemppari! Edestä puuttuu yksi niitti, mutta äkkiäkös uuden sellaisen tilaan ja kiinnitän paikoilleen. Jei!

Lisäksi mukaan lähti kymmenen sentin huivi josta ystäväni Teija halusi eroon, neljän Marilyn-kupin combo parilla eurolla sekä kasa koruja (niitä ei koskaan voi olla liikaa).

Oliko joku muu Kallion puistokirppiksellä tänään? Minkälaisialöytöjä teitte?Tunnisteet: , , , ,

3 kommenttia:

27. heinäkuuta 2012 klo 0.25 , Blogger Elina kirjoitti...

Hmm, oon käyny tossa meidän naapurikirppiksellä nyt niin monet löydöt tekemässä, että pitääköhän mun esitellä ne kaikki ihan vaan, että sä saat lukea ne? =)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 1.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millä sä muokkaat näitä?!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 3.36 , Blogger karoliina kirjoitti...

Kivoja löytöjä oot tehny! =) Varsinki just noi laukut =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu