Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teen Choice Awards 2012

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Teen Choice Awards 2012

Siinä missä useimmat kiinnittävät erilaisissa gaaloissa ja palkintojenjakotilaisuuksissa huomionsa yleensä vieraiden vaatteisin, itse (yllätys, yllätys) kiinnitän aina vähintäänkin yhtä paljon huomiota vieraiden hiuksiin ja meikkiin. Hiljattain pidetyissä tämän vuoden Teen Choice Awardseissa pääosaa meikissä näyttelivät kuulas iho sekä kesäisen persikkaiset sävyt. Koska kyseessä ovat juuri nuorien äänille perustuva tilaisuus, näkyy myös meikissä muita gaaloja enempi nuorekkuus ja raikkaus. Tässä viisi omaa suosikkiani!


5. ASHLEY BENSON 22V, DAYS OF OUR LIVES, PRETTY LITTLE LIARS

Glamourilla twistillä höystetyllä perinteisellä eyelinerilla ei vaan voi mennä vikaan, myös Ashley Bensonin meikkitaiteilija on muistanut tämän! Bensonin silmiinpistävät kissarajaukset edustivat paksuina ja rohkeina. Myös ripsiin oltiin loihdittu volyymiä jotteivat ne jäisi rajausten varjoon. Intensiivisen silmämeikin pehmeäksi kaveriksi on valittu persikkainen puna ja häivähdys aurinkopuuteria.

MEIKKITAITELIJA: Mai Quynh

IHO: For Goodness Face Antioxidant Skin Moisturizing Lotion SPF 30 ja Primed for Perfection Face Primer, Min-A-Real Cream-To-Powder Foundation (Light Medium), Good Riddance Hook Up Concealer (Light Medium), Matte-Nificent Oil Absorbing Powder (Light Medium), Just Pinched Instant Blush Tint (Peachy), Bronze Pro Bronzing Powder, Good Glowing Mosaic Blush Custom Color (Chica).

SILMÄT: On The Dot Neutral Eye Color Palette (kultaisen ja pronssin sävyt), Keep it Going Longwear (Entourage) rajauksia varten. Silmien erityistä esiintuomista varten rajausten muoto lähti kapeasta sisänurkan rajauksesta paksuntaen aina siipeen asti. Lash All You Want Mascara loppusilaukseksi.

HUULET: Lipclick Full Color Lipstick (Coral Fixation), Gloss On Lip Gloss (Sunset Beach).


4. SELENA GOMEZ 20V, LAULAJA, NÄYTTELIJÄ, JUSTIN BIEBERIN TYTTÖYSTÄVÄ

Kun näin Selena Gomezin jossain ensimmäistä kertaa, ajattelin että noiden täytyy olla yksi suloisimmista kasvoista, jotka olen koskaan nähnyt. Olen edelleen samaa mieltä! Tämä smokey eyes -meikki, aurinkopuuteroitu iho ja tyttömäisen pinkit huulet sopivat täydellisesti neon pinkin mekon kaveriksi. Selena Gomezin meikki on selkeästi tehty upean neon pinkin mekon ympärille eikä huomion viemiseksi pois siitä.

MEIKKITAITELIJA: Karan Michell

IHO: Avon Ideal Flawless Matte Mousse Foundation (Natural Beige), Avon Ideal Flawless Concealer Stick (Neutral), Avon Hawaiian Shores Bronzing Petals, Avon Be Blushed (Golden Rose).

SILMÄT: Avon Big Color Eye Pencil (Night Glisten), Avon 8 in 1 Eye Palette (Paradise Greens), Avon SuperExtend Extreme Mascara (Black).

HUULET: Avon Big Color Glossy Lip Pencil (Glossy Angelic).


3. BELLA THORNE 14V, ENTOURAGE, OC, SHAKE IT UP

Jos rehellisiä ollaan niin minulla ei ollut ennen hajuakaan siitä kuka Bella Thorne oli, mutta tämä kuva vei minulta täysin jalat alta (silleen heterosti) koska kattokaa nyt, sehän näyttää ihan nätiltä nukelta! Pieni taustatyö paljasti, että Thorne on laulaja, tanssija, näyttelijä ja malli (näitä perus Hollywoodin moniosaajia siis) joka tunnetaan lähinnä Disney Channelin tilannekomediasta Shake It Up. Suomessa tutummissa sarjoissa Thorne on nähty rooleissa esimerkiksi sarjoissa Entourage sekä OC.

Mallin töitä Bella Thorne on tehnyt mm. Voguelle sekä monille muille tunnetuille muotimerkeille kuten Tommy Hilfigerille, Guessille, GAPille ja Ralph Laurenille. Typyn Suomessa tunnetuimmat mainoskuvat on kuvattu Zaralle ja Lindexille. Niin ja btw, tää tyttö on vasta neljätoista?!2. LEA MICHELE 25V, GLEE, NEW YEAR'S EVE

Ehdoton päänkääntäjä oli minusta Lea Michelle, joka oli aivan uskomattoman säteilevän näköinen aurinkopuuteroidun luonnollisen ihonsa ja pitkien ripsiensä kanssa. Punaisilla matoilla yleensä tummassa silmämeikissä näyttäytycä Lea Michele näytti tällä kertaa huolettoman upealta ja meikkikokonaisuus on yksinkertainen ja ihokeskeinen luonnollisimmalla sekä hehkuvimmalla mahdollisella tavalla.

MEIKKITAITEILIJA: Melanie Inglessis

IHO: Tarte Maracuja Miracle 12 Hour -meikkivoide, Tarte Maracuja Creaseless Concealer, Tarte Cheek Stain, Tarte Amazonian Clay Finishing Powder.

SILMÄT: Tarte Amazonian Clay Waterproof Cream Shadow (Shimmering Bronze), kaksi kerrosta Tarten Lights, Camera, Lashes! 4-in-1 -ripsiväriä taivutettuihin ripsiin.

HUULET: Tarte Glamazon Pure Peformance 12-Hour -huulipuna.1. DEMI LOVATO 19V, CAMP ROCK, LAULAJA

Demi Lovato oli ehdottomasti illan loistavimpia tähtiä, eikä suotta sillä hän vei gaalaa myös eteenpäin juontajan virassa. Lovato esitteli myös muuntautumiskykyään vaihdellen asujaan rujosta ja futusristisesta romanttiseen ja ilmavaan illan aikana. Meikki oli myös upealla tavalla näyttävä, sillä hohtavan kuulaan ihon hehkua oli entisestään korostettu persikkaisella punalla sekä nudella värjätyillä huulilla. Meikin fokus on selkeästi tummassa silmämeikissä ja erittäin näyttävissä ripsissä, joissa on paljon volyymia.

Meikin lisäksi näyttävä oli myös Demi Lovaton aloituskampaus, jossa hiukset oli nostettu korkealle, graafiselle nutturalle. Lovaton tukka on superpaksu ja terve minkä vuoksi sillä on helppo leikkiä ja hänen hiustaiteilijansa on tehnyt mainiota työtä pitääkseen Lovaton hiuskampauksen nättinä, yksinkertaisena, nuorekkaana ja siistinä.

HIUSTAITEILIJA: Johnny Stuntz


MITEN: Demi Lovaton latvat oli päivää ennen värjätty vihertäviksi, joten tätä kampausta varten se oli letitettävä ja sidottava tekonahkaponnarin sisälle. Stuntz käytti L'Oréal Professionnel Volume Expand Leave In -sprayta sekä L'Oréal Professionnel Mythic Oil for Color Treated Hair -öljyä märkään tukkaan ja kuivasi sen harjaten sitä samalla suoraksi. Lopulta kuivaa tukkaa suoristettiin SuperSolano Sleek Heat 450 1 inch -suoristusraudalla. Hiukset vedettiin korkealle ponnarille päälaelle kiristäen mahdollisimman tiukalle ja kokonaisuuden häntä-osuus viimeisteltiin L'Oréal Professionnel Perfect Shimmer -spraylla.Kuka näistä puree teihin parhaiten?Tunnisteet: , , , , ,

3 kommenttia:

29. heinäkuuta 2012 klo 10.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ashley on aina vaan yhtä upee, joten kaipa se hän on, joka pienen puremajäljen jättää :D pakko kysyä muuten, miten itse laittautuisit kyseiseen gaalaan, jos sinne pääsisit? :)

 
30. heinäkuuta 2012 klo 6.06 , Blogger Salla kirjoitti...

bella thornen naama on jotain us-ko-ma-ton-ta. voi apua, miten söötti typy!

 
31. heinäkuuta 2012 klo 7.24 , Blogger SelgfanTam kirjoitti...

parhaiten puree (sattuneesta syystä) Selena ja Demi :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu